fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.063 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 24 Temmuz 2019 #1 Ben 10FastFingers üzerinden test yapınca 1 dakikada ortalama 50 kelime yazıyorum (DKS değil, doğru yazılan kelime sayısı). Siz kaç kelime yazabiliyorsunuz?
Ben 10FastFingers üzerinden test yapınca 1 dakikada ortalama 50 kelime yazıyorum (DKS değil, doğru yazılan kelime sayısı). Siz kaç kelime yazabiliyorsunuz?
foreignersgod Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.265 Çözümler 3 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2019 #2 101.
Erdal Bakkal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 1.065 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2019 #3 Hangi siteden yapıyorduk bu testi?
XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.163 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 25 Temmuz 2019 #4 Has klavye delikanlısı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Has klavye delikanlısı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 25 Temmuz 2019 #5 Bayağı hızlıyımdır. Ama hiç teste tabi tutmadım kendimi.
SevenPacer Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2011 Mesajlar 2.060 Makaleler 12 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Profil Kapağı 1525263130 25 Temmuz 2019 #6 Test metodunu sevdiğimi söyleyemem, tamamen rastgele kelimeleri yazıyorsun ve noktalama işaretleri dahil değil. Daha iyi bir test varsa deneyelim Son düzenleme: 25 Temmuz 2019
Test metodunu sevdiğimi söyleyemem, tamamen rastgele kelimeleri yazıyorsun ve noktalama işaretleri dahil değil. Daha iyi bir test varsa deneyelim
Erdal Bakkal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 1.065 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2019 #7 Erdal Bakkal dedi: Hangi siteden yapıyorduk bu testi? Genişletmek için tıkla... Hocam siteyi buldum testi yaptım 31 DSK çıktı. Sürprizbozan: Resim
Erdal Bakkal dedi: Hangi siteden yapıyorduk bu testi? Genişletmek için tıkla... Hocam siteyi buldum testi yaptım 31 DSK çıktı. Sürprizbozan: Resim
XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.163 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 25 Temmuz 2019 #8 Şuradan kendimi denedim. İlk testimde bu sonucu aldım: Biraz uğraşsam çok daha iyisini yapabilirim.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.063 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 25 Temmuz 2019 #9 Erdal Bakkal dedi: Hocam siteyi buldum testi yaptım 31 DSK çıktı. Sürprizbozan: Resim Eki Görüntüle 420018 Genişletmek için tıkla... 2 parmak yazıyorsun herhalde. Bende 2 parmak yazıyordum da kendimi 4-5 parmağa alıştırdım. Sen de alışırsan bu skorun 2 katından fazlasını yapabilirsin. SevenPacer dedi: Eki Görüntüle 420017 Test metodunu sevdiğimi söyleyemem, tamamen rastgele kelimeleri yazıyorsun ve noktalama işaretleri dahil değil. Daha iyi bir test varsa deneyelim Genişletmek için tıkla... Hemen vereyim linki; Düello: İki Kişilik Klavye Yarışması M5 Düello: İki Kişilik Klavye Yarışması ile karşılıklı klavye yarışlarına katılın! Çok mu hızlısın? Tüm klavyeşörlere hızını göster! duello.m5bilisim.com Bu siteden hem düello yapıp hem de istediğiniz metin ve süreyi seçerek yazabiliyorsunuz.
Erdal Bakkal dedi: Hocam siteyi buldum testi yaptım 31 DSK çıktı. Sürprizbozan: Resim Eki Görüntüle 420018 Genişletmek için tıkla... 2 parmak yazıyorsun herhalde. Bende 2 parmak yazıyordum da kendimi 4-5 parmağa alıştırdım. Sen de alışırsan bu skorun 2 katından fazlasını yapabilirsin. SevenPacer dedi: Eki Görüntüle 420017 Test metodunu sevdiğimi söyleyemem, tamamen rastgele kelimeleri yazıyorsun ve noktalama işaretleri dahil değil. Daha iyi bir test varsa deneyelim Genişletmek için tıkla... Hemen vereyim linki; Düello: İki Kişilik Klavye Yarışması M5 Düello: İki Kişilik Klavye Yarışması ile karşılıklı klavye yarışlarına katılın! Çok mu hızlısın? Tüm klavyeşörlere hızını göster! duello.m5bilisim.com Bu siteden hem düello yapıp hem de istediğiniz metin ve süreyi seçerek yazabiliyorsunuz.
Erdal Bakkal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 1.065 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2019 #10 fromhell1 dedi: 2 parmak yazıyorsun herhalde. Bende 2 parmak yazıyordum da kendimi 4-5 parmağa alıştırdım. Sen de alışırsan bu skorun 2 katından fazlasını yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet ama geliştirdim demin denedim ve sonuç 36 oldu. Bu arada bundan önce bir tane daha denedim yine 31 çıktı.
fromhell1 dedi: 2 parmak yazıyorsun herhalde. Bende 2 parmak yazıyordum da kendimi 4-5 parmağa alıştırdım. Sen de alışırsan bu skorun 2 katından fazlasını yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet ama geliştirdim demin denedim ve sonuç 36 oldu. Bu arada bundan önce bir tane daha denedim yine 31 çıktı.