N Noname birisi Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 47 7 Nisan 2020 #1 HP Pavilion Gaming 15 kullanıyorum. Bilgisayarı ilk aldığımda klavye ışığının süresini yanlışlıkla değiştirdim sanırım ama ışık hep açık kalsın istiyorum. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2020
HP Pavilion Gaming 15 kullanıyorum. Bilgisayarı ilk aldığımda klavye ışığının süresini yanlışlıkla değiştirdim sanırım ama ışık hep açık kalsın istiyorum. Nasıl yapabilirim?
V Veli. Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Reprezant 7 Mayıs 2020 #2 Bende aynı sorundan muzdaribim up
E Emir Talha Özsay Centipat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #3 Klavye ışığının süresini ayarlamanın nasıl yapıldığını YouTube kanalımda anlattım. Video linki : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Emir Talha Özsay dedi: Klavye ışığının süresini ayarlamanın nasıl yapıldığını YouTube kanalımda anlattım. Video linki : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... @Veli.
Klavye ışığının süresini ayarlamanın nasıl yapıldığını YouTube kanalımda anlattım. Video linki : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Emir Talha Özsay dedi: Klavye ışığının süresini ayarlamanın nasıl yapıldığını YouTube kanalımda anlattım. Video linki : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... @Veli.