Klavye ıslandı ve kendi kendine tuşlara basıyor

Speste

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Dün klavyede tüm tuşları çıkardım ve tuş aralarını fırça yardımıyla temizledim ama fırça kuru olduğu için biraz ıslatmıştım. Şu anda B ve T tuşları kendi kendine yazıyor, kullanmam imkânsız. Örneğin Chrome'u açtığımda sürekli olarak hızlı şekilde "btbtbtbtbtbtbtbt" yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba. Dün klavyede tüm tuşları çıkardım ve tuş aralarını fırça yardımıyla temizledim ama fırça kuru olduğu için biraz ıslatmıştım. Şu anda B ve T tuşları kendi kendine yazıyor, kullanmam imkânsız. Örneğin Chrome'u açtığımda sürekli olarak hızlı şekilde "btbtbtbtbtbtbtbt" yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hangi klavyeyi kullanıyorsunuz ?

Tekrar çıkartıp komple kurutmanı öneririm. Güzel bir işçilikle.

Hocam klavyenizdeki Switch'ler hotswap olmadığı için çıkarılamıyor. Çıkabilenlerden olsaydı eğer switch'i çıkarıp kapağını açıp daha hızlı kurutabilirdiniz. O kısımlardaki Keycapsleri çıkarın ve bir 2 gün klavyeyi bekletin. Büyük ihtimalle Switch içerisine su girdi ve devrede kısa devre yaptırıyor. Ya da alt board kısıma indi ve orada bir kısa devre yaptırıyor. Kurutma makinesiyle falan üfletmeyin sakın su daha da ilerler saçma yerlere gider. Eğer açabiliyorsanız klavyeyi açın ve iç kısımlarda su girmiş bir yer varsa iyice kurulayın.

Hocam klavyenizdeki Switch'ler hotswap olmadığı için çıkarılamıyor. Çıkabilenlerden olsaydı eğer Switch'i çıkarıp kapağını açıp daha hızlı kurutabilirdiniz. O kısımlardaki Keycapsleri çıkarın ve bir 2 gün klavyeyi bekletin. Büyük ihtimalle Switch içerisine su girdi ve devrede kısa devre yaptırıyor. Ya da alt board kısma indi ve orada bir kısa devre yaptırıyor. Kurutma makinesiyle falan üfletmeyin sakın su daha da ilerler saçma yerlere gider. Eğer açabiliyorsanız klavyeyi açın ve iç kısımlarda su girmiş bir yer varsa iyice kurulayın.

Çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı