NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.786 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #1 Klavye bu tusta basılı kalıyor. Genelde laptop klavyesini kullanırken oluyor. Harici klavyeyle bir sey yok. Nasıl düzeltebilirim? Bu: """"""""""""""""""""""""""
Klavye bu tusta basılı kalıyor. Genelde laptop klavyesini kullanırken oluyor. Harici klavyeyle bir sey yok. Nasıl düzeltebilirim? Bu: """"""""""""""""""""""""""
TheGameGuide Yoctopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #2 klavyeyi temizlemen yardımcı olabilir
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 16 Şubat 2023 #3 NormalVatandas dedi: Klavye bu tusta basılı kalıyor. Genelde laptop klavyesini kullanırken oluyor. Harici klavyeyle bir sey yok. Nasıl düzeltebilirim? Bu: """""""""""""""""""""""""" Genişletmek için tıkla... Klavye tuşun bozulmuş ya da içine kaçan bir madde basıyordur. Klavye temizliğinize dikkat edin.
NormalVatandas dedi: Klavye bu tusta basılı kalıyor. Genelde laptop klavyesini kullanırken oluyor. Harici klavyeyle bir sey yok. Nasıl düzeltebilirim? Bu: """""""""""""""""""""""""" Genişletmek için tıkla... Klavye tuşun bozulmuş ya da içine kaçan bir madde basıyordur. Klavye temizliğinize dikkat edin.
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.339 Çözümler 23 16 Şubat 2023 #4 Tuşa bayağı bir bas çek yapın.
Elvin54 Picopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 147 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #5 Tuşu iyice temizleyin olma olasılığı %100 de %86
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.030 Makaleler 8 Çözümler 44 16 Şubat 2023 #6 İçine bir şey kaçmış olabilir. Yakın zamanda yapışkan bir sıvı ya da su döktünüz mü?
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.786 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #7 YigiTZ0 dedi: İçine bir şey kaçmış olabilir. Yakın zamanda yapışkan bir sıvı ya da su döktünüz mü? Genişletmek için tıkla... Hiç hatırlamıyorum. Laptop klavyesi nasıl temizlerim bilmiyorum. 14 Tusu çıkardım zaten 3 tane de çalısmayan var. itwasgooday dedi: Tuşa bayağı bir bas çek yapın. Genişletmek için tıkla... Hangi tus acaba?
YigiTZ0 dedi: İçine bir şey kaçmış olabilir. Yakın zamanda yapışkan bir sıvı ya da su döktünüz mü? Genişletmek için tıkla... Hiç hatırlamıyorum. Laptop klavyesi nasıl temizlerim bilmiyorum. 14 Tusu çıkardım zaten 3 tane de çalısmayan var. itwasgooday dedi: Tuşa bayağı bir bas çek yapın. Genişletmek için tıkla... Hangi tus acaba?
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.339 Çözümler 23 16 Şubat 2023 #8 NormalVatandas dedi: Hiç hatırlamıyorum. Laptop klavyesi nasıl temizlerim bilmiyorum. 14 Tusu çıkardım zaten 3 tane de çalısmayan var. Hangi tus acaba? Genişletmek için tıkla... Takılan tuşa. ESC tuşunun altındaki tuş.
NormalVatandas dedi: Hiç hatırlamıyorum. Laptop klavyesi nasıl temizlerim bilmiyorum. 14 Tusu çıkardım zaten 3 tane de çalısmayan var. Hangi tus acaba? Genişletmek için tıkla... Takılan tuşa. ESC tuşunun altındaki tuş.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.786 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #9 itwasgooday dedi: Takılan tuşa. ESC tuşunun altındaki tuş. Genişletmek için tıkla... İyice bastırıyorum. itwasgooday dedi: Tuşa bayağı bir bas çek yapın. Genişletmek için tıkla... Suan bunu yaptım ve tusun içindeki seyleri cıkardım çözüldü gibi. Bunu çözüm olarak isaretliyorum.
itwasgooday dedi: Takılan tuşa. ESC tuşunun altındaki tuş. Genişletmek için tıkla... İyice bastırıyorum. itwasgooday dedi: Tuşa bayağı bir bas çek yapın. Genişletmek için tıkla... Suan bunu yaptım ve tusun içindeki seyleri cıkardım çözüldü gibi. Bunu çözüm olarak isaretliyorum.
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.339 Çözümler 23 16 Şubat 2023 #10 NormalVatandas dedi: İyice bastırıyorum. Suan bunu yaptım ve tusun içindeki seyleri cıkardım çözüldü gibi. Bunu çözüm olarak isaretliyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüldüğüne sevindim.
NormalVatandas dedi: İyice bastırıyorum. Suan bunu yaptım ve tusun içindeki seyleri cıkardım çözüldü gibi. Bunu çözüm olarak isaretliyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüldüğüne sevindim.