Arkadaşlar, klavye kendi kendine bir tuşa basıyor. Hangi tuş olduğunu bilmiyorum ama tahminime göre F6 olabilir. Acaba bu sorunu nasıl çözerim? Video da koyuyorum. VEED - 20221119_173009.mp4
Arkaplan uygulaması bile olabilir, lütfen kontrol et, bozulan düğmeye yeniden tıkla, yazmayı dene vs.Arkadaşlar, klavye kendi kendine bir tuşa basıyor. Hangi tuş olduğunu bilmiyorum ama tahminime göre F6 olabilir. Acaba bu sorunu nasıl çözerim? Video da koyuyorum. VEED - 20221119_173009.mp4
Hocam klavye Logitech g103 1 yaşında yeğenim var o biraz elledi sonra böyle olmaya başladı. Tek tek tuşları sökmeyi düşünüyorum ama sanki basılı tuş yokmuş gibi geliyor. Bu arada başka bir tuşa basınca o hata duruyor ama bazen de devam ediyor.Her şey olmuş olabilir. Klavye membran mı? Mekanik mi? Markası ne? Modeli ne? Durduk yere mi basmaya başladı?
Crack oyun Yükledim hocam, hiç virüs testi yapmadım ama format attım bilgisayara.Malwarebytes ve Kaspersky ile tarama yapalım hocam yakın zamanda güvenilir olmayan korsan yada crackli oyun yüklediniz mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.