Klavye kendi kendine tuşlara basıyor

Entager

Hectopat
Klavyem bugün değişik davranmaya başladı. Bir anda "enter, A, S, D, J, K, L, Ş, 1, 2, 3, ses kapatma" tuşlarına basmaya başladı, o andan itibaren hep böyle kaldı. Ne yapsam düzeltemedim. Klavyeyi takınca bunu yazdı (2 saniyede);

klaşs,d1fj2k3lŞ,123Asdfjklaşsd,f1j2k3lŞ,123ASdfjklaşsd,f1j2k3lŞ,123Asdfjklaşsd,f1j2k3lŞ,123ASdfjklaşsd,f1j2k3lŞ,123ASdfjklşasd,f1j2k3lŞ,123Asdfjklaşsd,f1j23klŞ

Fark ettiyseniz bir patern üzerinden gidiyormuş gibi, sürekli benzer şeyler yazıyor. Bu da aklıma yazılımsal bir sıkıntı olabileceğini getiriyor.

Bu da başka bir örnek:

l2,123Asdfjklşas,df12jk3lŞ,123ASdfjklşasd,1fj23klŞ,123ASdfjklaşsd,f1j2k3lŞ,123Asdfjklaşsd,f1j2k3lŞ,123Asdfjklaşsd,f1j2k3lŞ,123ASdfjklaş

Klavyemin yazılımı kendinden olduğu için elimden bir şey de gelmiyor.

Not: Sıvı teması olmadı, düşmedi, virüs değil, bilgisayarı kapatıp açtım, ve son olarak klavye "HyperX Alloy FPS".

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyeyi başka bir cihaza takma şansınız var mı?

1.5 sene oldu aşağı yukarı.
[/QUOTE]
İçine küçük bir şeyler sıkışmış olabilir mi tuşları söküp baktın mı?(Tabii kırılmadan sökülüyorsa.)

1.5 sene oldu aşağı yukarı.

İçine küçük bir şeyler sıkışmış olabilir mi tuşları söküp baktın mı?(Tabii kırılmadan sökülüyorsa.)
[/QUOTE]
Baktım, bir şey bulamadım. Belki içindeki parçalarda sıkıntı vardır.

Baktım, bir şey bulamadım. Belki içindeki parçalarda sıkıntı vardır.
[/QUOTE]
Kırılmış olabilir içi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…