Klavye Kendi Kendine Yazma Sorunu

BlindBat

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni bir klavye aldım fakat PC açıldığında şifre girerken kendi kendine yazıyor. Klavyeyi taktığım USB ucunu farklı bir USB portuna takınca düzeliyor. Ama bu işlemi bilgisayar her açıldığında yapmak zorunda kalıyorum. Klavyenin aynısıyla değiştirdim ama sorun halen mevcut. Ne yapabilirim? Cevaplarınızı bekliyor ve teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar bu sorun bazen oluyor, bazen olmuyor. Ve 10 dakika kadar bekleyince kendi kendine geçiyor. Ne yapabilirim.

Arkadaşlar, PC'yi sıfırlamak zorunda kaldım ve sorun düzeldi. Sorunun bir daha olmaması için neler yapılabilir? Lisanslı bir virüs programı kullanıyorum. Sizce bir virüs buna sebep olmuş olabilir mi?

Arkadaşlar Windows 8.1 ve Windows 10'a geçince sorun yine oluyor. Ama garip olarak Windows 8'de bir sorun olmuyor. Sizce niçin olabilir? Lisanlı OS ve anti-virüs kullanıyorum. Ve sorun sadece şifre girerken olmuyormuş. PC'nin şifresini kaldırınca yeni farkettim. Mesela not defterine yazı yazınca Windows 8.1'de tuş takılı kalıyor, Windows 10'da ise PC'nin açılışından sonra yaklaşık 10 dakika boyunca klavye çalışmıyor. Yani farklı işletim sistemine göre farklı sorun veriyor klavye. Farklı klavyeler denedim olmadı, sistemi yeniden kurdum yine olmadı. Tekrardan yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı