RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.158 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #21 Webcam kullanan insan dedi: Kablonun bir kısmını kes, anlaşılmasın. Ardından kasaya taktığın USB girişini de boz biraz. Zaten bağlanmadığını görmedikleri anda alacaklarını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, asansör kapısına sıkıştırmak daha doğru olmaz mı?
Webcam kullanan insan dedi: Kablonun bir kısmını kes, anlaşılmasın. Ardından kasaya taktığın USB girişini de boz biraz. Zaten bağlanmadığını görmedikleri anda alacaklarını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, asansör kapısına sıkıştırmak daha doğru olmaz mı?
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 30 Eylül 2020 #22 @ravenizm bu korona zamanında hiç mantıklı değil. Bence girişmeyin.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 30 Eylül 2020 #23 RFKaya dedi: Hocam, asansör kapısına sıkıştırmak daha doğru olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Sonra asansörde kalırsanız bana kızmayın. Hem kapı tam kapanmayacağı için asansör hareket etmez.
RFKaya dedi: Hocam, asansör kapısına sıkıştırmak daha doğru olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Sonra asansörde kalırsanız bana kızmayın. Hem kapı tam kapanmayacağı için asansör hareket etmez.
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.158 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #24 Webcam kullanan insan dedi: Sonra asansörde kalırsanız bana kızmayın. Hem kapı tam kapanmayacağı için asansör hareket etmez. Genişletmek için tıkla... Haklısınız da peki siz hangi fantezileri önerirsiniz? Asansörlü olsa daha iyi olur. Sayenizde beni de asansör sevdasına kaptırdınız.
Webcam kullanan insan dedi: Sonra asansörde kalırsanız bana kızmayın. Hem kapı tam kapanmayacağı için asansör hareket etmez. Genişletmek için tıkla... Haklısınız da peki siz hangi fantezileri önerirsiniz? Asansörlü olsa daha iyi olur. Sayenizde beni de asansör sevdasına kaptırdınız.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 30 Eylül 2020 #25 RFKaya dedi: Haklısınız da peki siz hangi fantezileri önerirsiniz? Asansörlü olsa daha iyi olur. Sayenizde beni de asansör sevdasına kaptırdınız. Genişletmek için tıkla... Siz bana gönderin, canlı olarak ölüm videosunu size çeker gönderirim.
RFKaya dedi: Haklısınız da peki siz hangi fantezileri önerirsiniz? Asansörlü olsa daha iyi olur. Sayenizde beni de asansör sevdasına kaptırdınız. Genişletmek için tıkla... Siz bana gönderin, canlı olarak ölüm videosunu size çeker gönderirim.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.661 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Eylül 2020 #26 Webcam kullanan insan dedi: Siz bana gönderin, canlı olarak ölüm videosunu size çeker gönderirim. Genişletmek için tıkla... Hocam asansör boşluğunun en altına koyup asansör en üstte iken asansörün kayışlarını koparırsanız güzel olabilir. Tabi bu sadece öneri.
Webcam kullanan insan dedi: Siz bana gönderin, canlı olarak ölüm videosunu size çeker gönderirim. Genişletmek için tıkla... Hocam asansör boşluğunun en altına koyup asansör en üstte iken asansörün kayışlarını koparırsanız güzel olabilir. Tabi bu sadece öneri.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 30 Eylül 2020 #27 Geronix dedi: Hocam asansör boşluğunun en altına koyup asansör en üstte iken asansörün kayışlarını koparırsanız güzel olabilir. Tabi bu sadece öneri. Genişletmek için tıkla... Sonra 90.000 TL gö.... Her neyse, siz anladınız bence. O asansörün halatları koparsa, benimde cebimden 90.000 TL kopar Not : Yaptığımız asansörler o fiyatta.
Geronix dedi: Hocam asansör boşluğunun en altına koyup asansör en üstte iken asansörün kayışlarını koparırsanız güzel olabilir. Tabi bu sadece öneri. Genişletmek için tıkla... Sonra 90.000 TL gö.... Her neyse, siz anladınız bence. O asansörün halatları koparsa, benimde cebimden 90.000 TL kopar Not : Yaptığımız asansörler o fiyatta.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.661 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Eylül 2020 #28 Webcam kullanan insan dedi: Sonra 90.000 TL gö.... Her neyse, siz anladınız bence. O asansörün halatları koparsa, benimde cebimden 90.000 TL kopar Not : Yaptığımız asansörler o fiyatta. Genişletmek için tıkla... O kadar pahalı mı ya? Sizde ucuz asansör kullanın. Ya da uzaktan asansörü kapatın kendi kendine düşsün oradan kaçın.
Webcam kullanan insan dedi: Sonra 90.000 TL gö.... Her neyse, siz anladınız bence. O asansörün halatları koparsa, benimde cebimden 90.000 TL kopar Not : Yaptığımız asansörler o fiyatta. Genişletmek için tıkla... O kadar pahalı mı ya? Sizde ucuz asansör kullanın. Ya da uzaktan asansörü kapatın kendi kendine düşsün oradan kaçın.
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.678 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Eylül 2020 #29 Klavyeye su dök.
Divine Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 357 30 Eylül 2020 #30 Yanlışlıkla düşürüp üstüne oturduktan sonra gazozunu yanlışlıkla üstüne dök.