B bert52 Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #1 Klavyede bir tuşa basınca 1 defalığına bir yazının gelmesini istiyorum. Sonra başka tuşa basınca bir tane başka yazının 1 kere gelmesini istiyorum. Nasıl atayabilirim? Klavyeye bazı programlar için lazım yardımcı olur musunuz?
Klavyede bir tuşa basınca 1 defalığına bir yazının gelmesini istiyorum. Sonra başka tuşa basınca bir tane başka yazının 1 kere gelmesini istiyorum. Nasıl atayabilirim? Klavyeye bazı programlar için lazım yardımcı olur musunuz?
B bert52 Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #3 cafyon dedi: Takip. Genişletmek için tıkla... Anlamadım
cafyon Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 897 Çözümler 5 14 Mart 2022 #4 bert52 dedi: Anlamadım Genişletmek için tıkla... Konu ilgimi çekti. Takip etmek için mesaj bıraktım. Yukarıdaki takp et butonundan hazzetmiyorum.
bert52 dedi: Anlamadım Genişletmek için tıkla... Konu ilgimi çekti. Takip etmek için mesaj bıraktım. Yukarıdaki takp et butonundan hazzetmiyorum.