Tam olarak hangi kodun bu istediğiniz kombinasyonu yapacağını bilmiyorum, bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir veya bu kod için youtube üzerinden bi araştırma yapabilirsiniz. Ben yine de kısa bi özetle programı açıklayabilirim.
Öncelikle kodların olduğu bölüm için; Alphabetical Command and Function Index | AutoHotkey
Programı yükledikten sonra, masaüstünde bir klasör oluşturup, klasör içinde sağ tıklayıp, yeni auto key scrpit oluştur diyeceksiniz. Oluşturduğunuz scripte isim vereriken ismin sonuna ".ahk" uzantısını ekleyin. "Ornekscript.ahk" Sonra bu dosyanın üzerine sağ tıklayıp Scripti düzenle diyeceksiniz ve açılan not defterini önce temizleyin. Sonrasında ise referans sitedeki kodları kullanarak oluşturacak olduğunuz makroyu not defterine yazıyorsunuz.
Son olarak klasör içinde oluşturduğunuz dosyaya sağ tıklayıp, Scripti çalıştır dediğinizde makronuz aktif olacaktır.
İsterseniz kendinize göre düzenlemeyi deneyin veya bu siteye biraz bakın mutlaka sizin istediğiniz tuş kombinasyonu daha önce sorulmuştur. Attığım linkteki kodu aşağıya ekledim
Kod:
right::
loop
{
send, {right}s
sleep 10
if (stop=1)
{
stop=0
break
}
}