İ İbrahim demir1907 Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 Geçen günlerde yeni bir PC almıştım, onun klavyesi Google Chrome'de çalışıyor ama Microsoft Store ve masaüstünde Windows tuşu hariç hiçbiri çalışmıyor.
Geçen günlerde yeni bir PC almıştım, onun klavyesi Google Chrome'de çalışıyor ama Microsoft Store ve masaüstünde Windows tuşu hariç hiçbiri çalışmıyor.
PolatAlemdar_12 Femtopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #2 Ayarlarla alakalı bir şey olablilir. Artı 0 Eksi
SpaceXTesla Picopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 215 6 Ocak 2021 #3 Bende de oluyor bazen çalışıyor. Kaçak mı Windows? Artı 0 Eksi
I ibrahim_akbulut Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #4 Başka biyerden kopyalayarak başlata ara kısmına ctfmon.exe yaz çalıştır. Artı 0 Eksi
PolatAlemdar_12 Femtopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #5 Lisanslı değilse lisanslayıp dene belki olur. Artı 0 Eksi
KS KS İ İbrahim demir1907 Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #6 PolatAlemdar_12 dedi: Lisanslı değilse lisanslayıp dene belki olur. Genişletmek için tıkla... Evet internetten win 10 pro almıştım ibrahim_akbulut dedi: Başka biyerden kopyalayarak başlata ara kısmına ctfmon.exe yaz çalıştır. Genişletmek için tıkla... Deniyim bi PolatAlemdar_12 dedi: Lisanslı değilse lisanslayıp dene belki olur. Genişletmek için tıkla... Lisanslılar çok pahalı 1200 tl felan ya SpaceXTesla dedi: Bende de oluyor bazen çalışıyor. Kaçak mı Windows? Genişletmek için tıkla... Kaçakmı bilmiyom ama 26 tl ye win 10 pro almıştım Bu arada ekran klavyeside çalışmıyor Son düzenleme: 6 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
PolatAlemdar_12 dedi: Lisanslı değilse lisanslayıp dene belki olur. Genişletmek için tıkla... Evet internetten win 10 pro almıştım ibrahim_akbulut dedi: Başka biyerden kopyalayarak başlata ara kısmına ctfmon.exe yaz çalıştır. Genişletmek için tıkla... Deniyim bi PolatAlemdar_12 dedi: Lisanslı değilse lisanslayıp dene belki olur. Genişletmek için tıkla... Lisanslılar çok pahalı 1200 tl felan ya SpaceXTesla dedi: Bende de oluyor bazen çalışıyor. Kaçak mı Windows? Genişletmek için tıkla... Kaçakmı bilmiyom ama 26 tl ye win 10 pro almıştım Bu arada ekran klavyeside çalışmıyor
SpaceXTesla Picopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 215 6 Ocak 2021 #7 Ekran klavyesi bende de çalışmıyor. Peki bazen çalışıyor mu? Microsoft Store'dan bir şey indirebiliyor musunuz? Artı 0 Eksi
Ekran klavyesi bende de çalışmıyor. Peki bazen çalışıyor mu? Microsoft Store'dan bir şey indirebiliyor musunuz?
KS KS İ İbrahim demir1907 Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #8 SpaceXTesla dedi: Ekran klavyesi bende de çalışmıyor. Peki bazen çalışıyor mu? Microsoft Store'dan bir şey indirebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben hesap açamıyorum klavye çalışmadıpı için hiç çalışmıyor ekran klavyesi ve normal klavye Artı 0 Eksi
SpaceXTesla dedi: Ekran klavyesi bende de çalışmıyor. Peki bazen çalışıyor mu? Microsoft Store'dan bir şey indirebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben hesap açamıyorum klavye çalışmadıpı için hiç çalışmıyor ekran klavyesi ve normal klavye
SpaceXTesla Picopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 215 6 Ocak 2021 #9 Ekran klavyesi ile kopyala yapıştır. Artı 0 Eksi
KS KS İ İbrahim demir1907 Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #10 SpaceXTesla dedi: Ekran klavyesi ile kopyala yapıştır. Genişletmek için tıkla... Hesap açarken kopyala yapıştır olmuyodu herhalde biliyorsanız nasıl yapıcağım SpaceXTesla dedi: Ekran klavyesi ile kopyala yapıştır. Genişletmek için tıkla... Ekran klavyesi masaüstü kısmında ve microsoftta çalışmıyor normal klavyede aynı öbür yerlerde çalışıyor Artı 0 Eksi
SpaceXTesla dedi: Ekran klavyesi ile kopyala yapıştır. Genişletmek için tıkla... Hesap açarken kopyala yapıştır olmuyodu herhalde biliyorsanız nasıl yapıcağım SpaceXTesla dedi: Ekran klavyesi ile kopyala yapıştır. Genişletmek için tıkla... Ekran klavyesi masaüstü kısmında ve microsoftta çalışmıyor normal klavyede aynı öbür yerlerde çalışıyor