Klavye + Mause Önerisi

Hiç aynı anda 5 tuşa bakmayı denediniz mi ?

Logitech G500 + Logitech G105 iyi bir ikili.

Denemedim MMO oynamadığım için de ihtiyacım olmadı.

5 tuşa basmayı denedim ve sadece birini algıladı G105 de ne oluyor sırayla hepsini seri bir şekilde mi algılıyor? Anlamadım doğrusu.

Klavye olarak 222 TL ' ye G510 Aldım, gayet rahat da, şu g500 ' ü önerenlerle bir konuşmak lazım !

Allahın belasını verdiği ilk mouse heralde. Lan bir mouse bu kadar kullanışsız olabilir mi yahu ? O başparmağım var ya, o başmarpağım ; oraya koydukları tırtıklı şeyden dolayı bana küstü. Neyse, şimdi biri çıkar çok iyi mouse felan der, konuyu uzatmayayım. Ki zaten bu zevk meselesi. Herneyse :

Arkadaşlar yeni konu açmadan konuyu hortlatayım :

VATAN COMPUTER - A4 TECH - F5 V-TRACK KABLOLU GAMER MOUSE - S
VATAN COMPUTER - A4 TECH - F3 S

fark nedir ? Hangisini önerirsiniz ? İkisindede makro var sonuçta

Bunlardan farklı birde bu var. Artısı - eksisi nedir ? :

http://www.vatanbilgisayar.com/Mous...-mouse---siyah/productdetails.aspx?I_ID=63737

Velakin daha iyi bir 100 tl azami bütçeli mouse öneriniz varsa açığım ( g300 olmasın )

Hayırlısı.

Bilader, beğenmediğin ürün için bizi suçlayamassın. Ne bu böyle tehdit eder gibi konuşmak lazım felan? Silah zoruyla mı aldırdık? Öneri yaptık almışsın işte.

" Ki zaten bu zevk meselesi " kısmı yeterince açıklayıcı değil mi Ömer hocam ? Konuyu uzatmadım zaten, kötü olduğunu belirttim sadece. Tehditkâr bir mesaj yazacak olsam buraya niye konu açayım ? Sizlerin amacını bildiğim için böyle birşeyi yapmadım / yapmamda. Lütfen daha dikkatli olun, demek istediğim o maksatlı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…