Klavye mi Almalıyım Fare mi?

BarbarFedai

Hectopat
Yer
Denizli/Merkezefendi
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Sizce klavye mi almalıyım mouse mu? Şuan kullandığım klavye Exper. :( Mouse da 15 TL'lik A4Tech. :( Bütçem 80 TL. CS:GO, LoL gibi oyunlar oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum. :)
Not:Kulaklık olarak Samsung'un kulaklığını kullanıyorum. Veya bir tane 15 TL'lik var onu.

Son düzenleyen: Moderatör:
INCA IWM-500GL WIRELESS NANO MOUSE CS:GO ve LoL gibi oyunlarda yeterli olacağını düşünüyorum. Ben bu mause kullanıyorum Far Cry 4 gibi oyunları da oynuyorum. Ben alırken adam demişti CS:GO tarzı oyunlarda yeter diyordu bana öyle almıştım.
Hayır, olamaz, bu bir hata! Kablosuz bir mouse almamalısın. Oyun esnasında pili biter ve ona harcayacağın pil parası ile mousenin 2 katı parasını ödemiş(abartı biraz ama) olursun. Bence klavyen basıyorsa sağlamsa G300s felan alabilirsin. Değil ise, zalman klavye ve SGM x7 x8-x9 bunlar arasında seçim yapabilirsin. Bu arada G300S küçük bir mouse, onun yerine a4 tech bloody v serisine bakabilirsin. Bence a serisine bakma çünkü fps oyunları için iyi değil.

Hayır, olamaz, bu bir hata! Kablosuz bir mouse almamalısın. Oyun esnasında pili biter ve ona harcayacağın pil parası ile mousenin 2 katı parasını ödemiş(abartı biraz ama) olursun. Bence klavyen basıyorsa sağlamsa G300s felan alabilirsin. Değil ise, zalman klavye ve SGM x7 x8-x9 bunlar arasında seçim yapabilirsin. Bu arada G300S küçük bir mouse, onun yerine a4 tech bloody v serisine bakabilirsin. Bence a serisine bakma çünkü fps oyunları için iyi değil.
Ben hayatım boyunca yaşamadım da bu sorunu. :) Kablolu zaten büyük oyuncular için alınmalı diye düşünüyorum. 80 TL oyun mause yaramaz bu arkadaşa 120 TL falan bütçe deseydi ona sağlam kablolu gaming mause önerirdim.

Wıreless mouse kullanmayın cs:go gibi oyunlarda. Kendim kullanıyordum adamı tam görüyorum vuracakken maus tutukluk yapıyor vurmuyor. Aynı şekilde klavye de mid kapıdan tam geçerken klavyenin bağlantısı kopuyordu ortada kalıyordum adam beni alıyordu :D Wireless maus kullanmayın.

@Pusgurt, Vallaha benim her ihtiyacımı karşılıyor da sizin mausenizi bilemem. 1 yıla kadar da pil ömrü var. Ömür boyu kullanım garantisi de var memnunum. Ben sadece bu arkadaşın oynadığı oyunlar için yüksek fiyatta mause gereksiz buluyorum varsa öneriniz söyleyin. :)
ss.png

@Pusgurt, Vallaha benim her ihtiyacımı karşılıyor da sizin mausenizi bilemem. 1 yıla kadar da pil ömrü var. Ömür boyu kullanım garantisi de var memnunum. Ben sadece bu arkadaşın oynadığı oyunlar için yüksek fiyatta mause gereksiz buluyorum varsa öneriniz söyleyin. :)
Eki Görüntüle 150975

Logitech M325 kullanıyordum. Aynı şekilde kaliteli pil koyduğunuzda gerçekten pilli olduğunu unutuyorsunuz ama dediğim gibi tam adamı görüp vuracakken birden tutukluk yapıyordu. Yine Logitech aldım ama kablolu aldım. Kafam rahat. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı