Normalde 1-2 şarj ile idare ederken GeForce NOW için telefona klavye fare bağladığımda günde 3-4 kere sarja taktığımı fark ettim. GeForce NOW uygulaması ile mi alakalı yoksa klavye fare mi güç tüketiyor? Telefonum Redmi Note 11.
GeForce Now, size çok yüksek bir internet hızı ve görüntü karşılığında iyi bir oyun deneyimi sunuyor. Sizce bir telefon Cyberpunk 2077 açmaya kalkarsa şarjı ne kadar gider?
GeForce NOW, size çok yüksek bir internet hızı ve görüntü karşılığında iyi bir oyun deneyimi sunuyor. Sizce bir telefon Cyberpunk 2077 açmaya kalkarsa şarjı ne kadar gider?
Hocam bakın. Siz demek istediğimi anlamamışsınız. Şimdi siz bir bilgisayar oyununu telefona video şeklinde uyarlıyorsunuz. Bu çok fazla güç tüketimine ihtiyaç duyar. Aslında cevap soruda gizli sadece biraz düşünmek gerek. Hocam da zaten diyor. Normalde 1-2 şarj yeterdi ama "GeForce Now" kullanınca 3-4 oldu. Klavye ve mouse ekstra etkenler olur ama ana etken GeForce Now olur. Biraz yorumlama becerisi lütfen.
GeForce Now, size çok yüksek bir internet hızı ve görüntü karşılığında iyi bir oyun deneyimi sunuyor. Sizce bir telefon Cyberpunk 2077 açmaya kalkarsa şarjı ne kadar gider?
Hocam benim bildiğim GeForce NOW, uygulama açabilen herhangi bir cihazda yüksek veri harcama karşılığında internetiniz üzerinden oyun oynatıyor diye biliyorum. Bkz: İnteraktif filmler. Her saniye her piksel değişiyor, o güç harcıyor demeye çalışıyorsanız, filmlerde ve dizilerde neredeyse hiç sarj harcamıyor.
Klavyede kenarları orta parlaklıkta RGB, mouse'da ise sadece rampage logosu ve tekerliği sabit yeşil renkte. Onun dışında aydınlatma özelliğini açmıyorum. (Saydıklarımı kapatamıyorum maalesef.)