Klavye mi daha fazla güç harcar fare mi?

BGSGP

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Normalde 1-2 şarj ile idare ederken GeForce NOW için telefona klavye fare bağladığımda günde 3-4 kere sarja taktığımı fark ettim. GeForce NOW uygulaması ile mi alakalı yoksa klavye fare mi güç tüketiyor? Telefonum Redmi Note 11.

GeForce Now, size çok yüksek bir internet hızı ve görüntü karşılığında iyi bir oyun deneyimi sunuyor. Sizce bir telefon Cyberpunk 2077 açmaya kalkarsa şarjı ne kadar gider?

Klavye, mouse RGB aydınlatması var mı?

GeForce NOW, size çok yüksek bir internet hızı ve görüntü karşılığında iyi bir oyun deneyimi sunuyor. Sizce bir telefon Cyberpunk 2077 açmaya kalkarsa şarjı ne kadar gider?

Arkadaşın sorusuyla bunun ne alakası var? Telefon Cyberpunk mı açıyor? 1080p video izlemekle aynı işi yapıyor.

Arkadaşın sorusuyla bunun ne alakası var? Telefon Cyberpunk mı açıyor? 1080p video izlemekle aynı işi yapıyor.
Hocam bakın. Siz demek istediğimi anlamamışsınız. Şimdi siz bir bilgisayar oyununu telefona video şeklinde uyarlıyorsunuz. Bu çok fazla güç tüketimine ihtiyaç duyar. Aslında cevap soruda gizli sadece biraz düşünmek gerek. Hocam da zaten diyor. Normalde 1-2 şarj yeterdi ama "GeForce Now" kullanınca 3-4 oldu. Klavye ve mouse ekstra etkenler olur ama ana etken GeForce Now olur. Biraz yorumlama becerisi lütfen.

Modeline bağlı.
Telefonum Redmi Note 11, Mouse ve klavye Rampage. (Tam model ismi bilmiyorum kusura bakmayın.
GeForce Now, size çok yüksek bir internet hızı ve görüntü karşılığında iyi bir oyun deneyimi sunuyor. Sizce bir telefon Cyberpunk 2077 açmaya kalkarsa şarjı ne kadar gider?
Hocam benim bildiğim GeForce NOW, uygulama açabilen herhangi bir cihazda yüksek veri harcama karşılığında internetiniz üzerinden oyun oynatıyor diye biliyorum. Bkz: İnteraktif filmler. Her saniye her piksel değişiyor, o güç harcıyor demeye çalışıyorsanız, filmlerde ve dizilerde neredeyse hiç sarj harcamıyor.
Klavye, mouse RGB aydınlatması var mı?
Klavyede kenarları orta parlaklıkta RGB, mouse'da ise sadece rampage logosu ve tekerliği sabit yeşil renkte. Onun dışında aydınlatma özelliğini açmıyorum. (Saydıklarımı kapatamıyorum maalesef.)
Ampere uygulamasını yükleyip test edin

Buradan sallamak doğru olmaz.
Deneyeceğim.

Ampere uygulamasını yükleyip test edin

Buradan sallamak doğru olmaz.
Hem klavye fare bağlıyken hem de bağlı değilken anlık ne kadar güç tükettiğini kontrol ettim. Ekteki görsel ile de cevabımı almış oldum, sağolun.

Dosya Ekleri

• IMG_20230727_175743.jpg
    120,7 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20230727_175920.jpg
    134,3 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…