Arkadaşlar durum malum kışa giriyoruz M.2 SSD ihtiyacım vardı onu karşıladım şimdi kışa giriyoruz havalar soğuyacak. Şimdi hem işlemci soğutucu hem de klavye ihtiyacım var, klavyem değiştirmek istiyorum acaba işlemci soğutucu mu alayım yoksa klavye mi alayım? Klavye önerilerinizi de bekliyorum.
Not: Isıma ile ilgili bir problemin yok. Stok soğutucu CoD WZ de bile yeterli çok ısınmıyor. Kasa da 8 fan var sirkülasyonum iyi. Ama klavyemin Tab tuşu bozuldu oraya Windows tuşunu taktım
Güzel klavye ne alabilirim? Blue SW istemiyorum çok ses yapar diye. Red SW olabilir Max bütçe 350-400.
Aklımda tek klavye var şu anda.
Hydra r6.
Çünkü ileriye dönük istiyorum. Arctic'e sports Duo almak istiyorum. Klavye ile idare ediyorum şu anda. İkisi de acil ihtiyaç. O yüzden size danıştım. Kararsız kaldım.
Çünkü ileriye dönük istiyorum. Arctic'e sports Duo almak istiyorum. Klavye ile idare ediyorum şu anda. İkisi de acil ihtiyaç. O yüzden size danıştım. Kararsız kaldım.
En ucuz Rampage Hydra R6 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage Hydra R6 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.077,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Rampage RMK-GX9 PULSAR RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Over clock da yapmak istiyorum ama. Cesaret edemiyorum. Voltaj ayarları vs. korkuyorum açıkçası zarar veririm diye. Elbet anlatan biri çıkacaktır. Denk gelir isem ona yaptır cam.
Over clock da yapmak istiyorum ama. Cesaret edemiyorum. Voltaj ayarları vs. korkuyorum açıkçası zarar veririm diye. Elbet anlatan biri çıkacaktır. Denk gelir isem ona yaptır cam.