C Cosmo1907 Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #1 Merhaba klavyem kablosuz oyuncu klavyesi içinde pil bataryası var. Kağıt bant kullanmamın zararı olur mu? Yanma vs.
Merhaba klavyem kablosuz oyuncu klavyesi içinde pil bataryası var. Kağıt bant kullanmamın zararı olur mu? Yanma vs.
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #2 Cosmo1907 dedi: Merhaba klavyem kablosuz oyuncu klavyesi içinde pil bataryası var. Kağıt bant kullanmamın zararı olur mu? Yanma vs. Genişletmek için tıkla... Yani pille teması olmadığı sürece ısınma gibi bir şeyle yanmaz. Zaten kağıt bantlar elektriği iletmez.
Cosmo1907 dedi: Merhaba klavyem kablosuz oyuncu klavyesi içinde pil bataryası var. Kağıt bant kullanmamın zararı olur mu? Yanma vs. Genişletmek için tıkla... Yani pille teması olmadığı sürece ısınma gibi bir şeyle yanmaz. Zaten kağıt bantlar elektriği iletmez.
C Cosmo1907 Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #3 Erdym dedi: Yani pille teması olmadığı sürece ısınma gibi bir şeyle yanmaz. Zaten kağıt bantlar elektriği iletmez. Genişletmek için tıkla... Yapsam sorun olmaz o zaman demi.
Erdym dedi: Yani pille teması olmadığı sürece ısınma gibi bir şeyle yanmaz. Zaten kağıt bantlar elektriği iletmez. Genişletmek için tıkla... Yapsam sorun olmaz o zaman demi.
bugra7834 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #4 Cosmo1907 dedi: Merhaba klavyem kablosuz oyuncu klavyesi içinde pil bataryası var. Kağıt bant kullanmamın zararı olur mu? Yanma vs. Genişletmek için tıkla... Reis bende kağit bantla modlamayi dusunuyorum sen yaptın mı sence bir sıkıntısı olur mu?
Cosmo1907 dedi: Merhaba klavyem kablosuz oyuncu klavyesi içinde pil bataryası var. Kağıt bant kullanmamın zararı olur mu? Yanma vs. Genişletmek için tıkla... Reis bende kağit bantla modlamayi dusunuyorum sen yaptın mı sence bir sıkıntısı olur mu?
C Cosmo1907 Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #5 bugra7834 dedi: Reis bende kağit bantla modlamayi dusunuyorum sen yaptın mı sence bir sıkıntısı olur mu? Genişletmek için tıkla... Kankam vallahi denemedim ne olur ne olmaz diye ama kabloluda denedim onda sıkıntı yok.
bugra7834 dedi: Reis bende kağit bantla modlamayi dusunuyorum sen yaptın mı sence bir sıkıntısı olur mu? Genişletmek için tıkla... Kankam vallahi denemedim ne olur ne olmaz diye ama kabloluda denedim onda sıkıntı yok.