Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #11 Tenseii dedi: Klavye how swappable sanırım, en kötü yeni switch alıp takarsınız. Genişletmek için tıkla... Bu tarz klavyelerde asıl sıkıntı PCB hocam, en dandirik switchin bile temiz bir ortamda en az 3-4 yıllık kullanım ömrü oluyor.
Tenseii dedi: Klavye how swappable sanırım, en kötü yeni switch alıp takarsınız. Genişletmek için tıkla... Bu tarz klavyelerde asıl sıkıntı PCB hocam, en dandirik switchin bile temiz bir ortamda en az 3-4 yıllık kullanım ömrü oluyor.
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.029 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #12 Güllaç dedi: Bu tarz klavyelerde asıl sıkıntı PCB hocam, en dandik switchin bile temiz bir ortamda en az 3-4 yıllık kullanım ömrü oluyor. Genişletmek için tıkla... Ses konusu için dedim.
Güllaç dedi: Bu tarz klavyelerde asıl sıkıntı PCB hocam, en dandik switchin bile temiz bir ortamda en az 3-4 yıllık kullanım ömrü oluyor. Genişletmek için tıkla... Ses konusu için dedim.
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #13 Tenseii dedi: Ses konusu için dedim. Genişletmek için tıkla... Ha pardon.
syrewx05 Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 509 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #14 Güllaç dedi: Hocam böyle klavyeler çoğunlukla 4-9 ay falan dayanıyor. Şanslıysanız bozulmadan 1 yıl götürebilir. Genişletmek için tıkla... çok fazla kullanmıyorum zaten 1 yıl gidebilir umarım Tenseii dedi: Klavye how swappable sanırım, en kötü yeni switch alıp takarsınız. Genişletmek için tıkla... switchlerde pahalı be
Güllaç dedi: Hocam böyle klavyeler çoğunlukla 4-9 ay falan dayanıyor. Şanslıysanız bozulmadan 1 yıl götürebilir. Genişletmek için tıkla... çok fazla kullanmıyorum zaten 1 yıl gidebilir umarım Tenseii dedi: Klavye how swappable sanırım, en kötü yeni switch alıp takarsınız. Genişletmek için tıkla... switchlerde pahalı be