Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #1 Merhaba klavyemi modlamak istiyorum. Fakat elimde WD 40 gibi bir sıvı yok. Eğer kullanmazsam ne olur ve tam olarak ne için uygulanıyor?
Merhaba klavyemi modlamak istiyorum. Fakat elimde WD 40 gibi bir sıvı yok. Eğer kullanmazsam ne olur ve tam olarak ne için uygulanıyor?
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 11 Ağustos 2024 #2 Bedirhn93 dedi: Merhaba klavyemi modlamak istiyorum. Fakat elimde WD 40 gibi bir sıvı yok. Eğer kullanmazsam ne olur ve tam olarak ne için uygulanıyor? Genişletmek için tıkla... Modlamaktan kastınız nedir?
Bedirhn93 dedi: Merhaba klavyemi modlamak istiyorum. Fakat elimde WD 40 gibi bir sıvı yok. Eğer kullanmazsam ne olur ve tam olarak ne için uygulanıyor? Genişletmek için tıkla... Modlamaktan kastınız nedir?
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #3 Aydoğan BV dedi: Modlamaktan kastınız nedir? Genişletmek için tıkla... Sesi toklaştırmak.
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 11 Ağustos 2024 #4 Bedirhn93 dedi: Sesi toklaştırmak. Genişletmek için tıkla... Sesi toklaştırmak için tam olarak ne yapacaksınız merak ettim açıkçası switch değişimi dışında aklıma bir şey gelmiyor.
Bedirhn93 dedi: Sesi toklaştırmak. Genişletmek için tıkla... Sesi toklaştırmak için tam olarak ne yapacaksınız merak ettim açıkçası switch değişimi dışında aklıma bir şey gelmiyor.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #5 Aydoğan BV dedi: Sesi toklaştırmak için tam olarak ne yapacaksınız merak ettim açıkçası switch değişimi dışında aklıma bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... PCB'nin altına foam koyulabiliyor.
Aydoğan BV dedi: Sesi toklaştırmak için tam olarak ne yapacaksınız merak ettim açıkçası switch değişimi dışında aklıma bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... PCB'nin altına foam koyulabiliyor.
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 11 Ağustos 2024 #6 Paveloyd dedi: PCB'nin altına foam koyulabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben onu yaptığımda en ufak etki etmemişti klavyenin iç kısmını sünger keçeyle kaplamıştım.
Paveloyd dedi: PCB'nin altına foam koyulabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben onu yaptığımda en ufak etki etmemişti klavyenin iç kısmını sünger keçeyle kaplamıştım.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #7 Paveloyd dedi: PCB'nin altına foam koyulabiliyor. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım hocam ama switchleri yağlamaya gerek var mo bilemedim.
Paveloyd dedi: PCB'nin altına foam koyulabiliyor. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım hocam ama switchleri yağlamaya gerek var mo bilemedim.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #8 Bedirhn93 dedi: Öyle yapacağım hocam ama switchleri yağlamaya gerek var mı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Switchler çınlamıyorsa ne gerek var ki yağlamana?
Bedirhn93 dedi: Öyle yapacağım hocam ama switchleri yağlamaya gerek var mı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Switchler çınlamıyorsa ne gerek var ki yağlamana?