kaan.qrx Femtopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #1 PlayStation'umda klavye mouse kullanarak GTA 5 gibi oyunları oynayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2024
Snez Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 572 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #2 Ps5 Klavye Mouse Destekleyen Oyunlar: Detaylı Rehber Playstation 5 üzerinden klavye ve mouse ile de oyun oynamak mümkün. Bunu destekleyen oyunlarla ilgili detaylar şimdi Pasaj Blog'da! pasajblog.turkcell.com.tr
Ps5 Klavye Mouse Destekleyen Oyunlar: Detaylı Rehber Playstation 5 üzerinden klavye ve mouse ile de oyun oynamak mümkün. Bunu destekleyen oyunlarla ilgili detaylar şimdi Pasaj Blog'da! pasajblog.turkcell.com.tr
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.705 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 17 Ekim 2024 #3 Xbox'ta Minecraft'ı bir kol ve klavye mouse ile iki kişi oynuyorduk. GTA 5 destekliyor mu bilmiyorum ama bazı oyunlar klavye mouse destekliyor.
Xbox'ta Minecraft'ı bir kol ve klavye mouse ile iki kişi oynuyorduk. GTA 5 destekliyor mu bilmiyorum ama bazı oyunlar klavye mouse destekliyor.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.296 Makaleler 11 Çözümler 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #4 kaan.qrx dedi: PlayStation'umda klavye mouse kullanarak GTA 5 gibi oyunları oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Destek veren oyunlarda oynabilirisin.
kaan.qrx dedi: PlayStation'umda klavye mouse kullanarak GTA 5 gibi oyunları oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Destek veren oyunlarda oynabilirisin.
Snez Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 572 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #5 Yerayay dedi: Destek veren oyunlarda oynabilirisin. GTA 5 de olacagını sanmam ama. Genişletmek için tıkla... Attığım linkte desteklenen oyunlar var. Gta 5 listeye dahil.
Yerayay dedi: Destek veren oyunlarda oynabilirisin. GTA 5 de olacagını sanmam ama. Genişletmek için tıkla... Attığım linkte desteklenen oyunlar var. Gta 5 listeye dahil.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.296 Makaleler 11 Çözümler 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #6 Snez dedi: Attığım linkte desteklenen oyunlar var. GTA 5 listeye dahil. Genişletmek için tıkla... Listeye bakmıştım. Ama GTA 5'e gözüm alışılmış açılımını gormedim.
Snez dedi: Attığım linkte desteklenen oyunlar var. GTA 5 listeye dahil. Genişletmek için tıkla... Listeye bakmıştım. Ama GTA 5'e gözüm alışılmış açılımını gormedim.