Newtype Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 205 5 Temmuz 2018 #1 Merhabalar ara sıra klavye mouse kilitleniyor oyundayken daha çok oluyor. Bazen Scroll Lock tuşuna basınca kilitleniyor bazen durduk yere nadiren olsa da online oyunlarda restart atmam gerektiğinden sorun oluyor. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2018
Merhabalar ara sıra klavye mouse kilitleniyor oyundayken daha çok oluyor. Bazen Scroll Lock tuşuna basınca kilitleniyor bazen durduk yere nadiren olsa da online oyunlarda restart atmam gerektiğinden sorun oluyor. Çözümü nedir?
.-. Hectopat Katılım 2 Mart 2017 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2018 #2 Anakartınız eski bir model mi ?
Newtype Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 205 5 Temmuz 2018 #3 .-. dedi: Anakartınız eski bir model mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır 6 ay önce aldım Asus B350-M Gaming anakart.
.-. dedi: Anakartınız eski bir model mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır 6 ay önce aldım Asus B350-M Gaming anakart.
.-. Hectopat Katılım 2 Mart 2017 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2018 #4 Newtype dedi: Hayır 6 ay önce aldım Asus B350-M Gaming anakart. Genişletmek için tıkla... Anladım eski model ankartlarda klavye fare etkinleştirmesi oluyordu bios ayarlarından ama bu konuda bir bilgim yok geçmiş olsun iyi günler.
Newtype dedi: Hayır 6 ay önce aldım Asus B350-M Gaming anakart. Genişletmek için tıkla... Anladım eski model ankartlarda klavye fare etkinleştirmesi oluyordu bios ayarlarından ama bu konuda bir bilgim yok geçmiş olsun iyi günler.