EnsX Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar oyun için en iyi olan klavye mouse kulaklık önerir misiniz? Bir de elraenin şu anki kullandığı mavi beyaz olan kulaklık iyi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2023
Arkadaşlar oyun için en iyi olan klavye mouse kulaklık önerir misiniz? Bir de elraenin şu anki kullandığı mavi beyaz olan kulaklık iyi mi?
1 176476 Kilopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2.361 Makaleler 1 Çözümler 24 15 Temmuz 2023 #2 En iyisi sizin tercihlerinize göre değişir. Fiyat aralığınız, masa boyu, el ölçünüz, oynadığınız oyun türleri etkendir. Belirtebilir misiniz?
En iyisi sizin tercihlerinize göre değişir. Fiyat aralığınız, masa boyu, el ölçünüz, oynadığınız oyun türleri etkendir. Belirtebilir misiniz?
EnsX Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #3 176476 dedi: En iyisi sizin tercihlerinize göre değişir. Fiyat aralığınız, masa boyu, el ölçünüz, oynadığınız oyun türleri etkendir. Belirtebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fiyat aralığı hepsi için bin ile 6 bin arası oyun türü genelde hepsini oynuyorum ama daha çok GTA 5 Sekiro Horizon gibi hikayeli oyunlar oynuyorum tabii Valorant'ta var.
176476 dedi: En iyisi sizin tercihlerinize göre değişir. Fiyat aralığınız, masa boyu, el ölçünüz, oynadığınız oyun türleri etkendir. Belirtebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fiyat aralığı hepsi için bin ile 6 bin arası oyun türü genelde hepsini oynuyorum ama daha çok GTA 5 Sekiro Horizon gibi hikayeli oyunlar oynuyorum tabii Valorant'ta var.
1 176476 Kilopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2.361 Makaleler 1 Çözümler 24 16 Temmuz 2023 #4 Razer Viper V2 Pro Mouse HyperX Alloy Origins TKL Red Switch Steelseries Nova 3 Yukarıdaki modeller kendim deneyimlediğim ürünler olduğu için yazdım.
Razer Viper V2 Pro Mouse HyperX Alloy Origins TKL Red Switch Steelseries Nova 3 Yukarıdaki modeller kendim deneyimlediğim ürünler olduğu için yazdım.