Klavye-Mouse-Kulaklık Önerisi

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar gaming mouse, gaming kulaklık ve gaming klavye almak istiyorum ancak bütçem fazla değil. Kafanıza göre uygun fiyatlı, kendi kullandığınız memnun kaldıklarınız olabilir. Önerilerinizi bekliyorum. Fotoğrafta atabilirsiniz.

Bütçe fazla değil derken ne kadar bir bütçe anlamadım. Ama şuan klavye-mouse set olarak CMStorm Devastator kullanıyorum. Ve gayet memmunum. Kulaklık ise en azından (Türkiye'den alınacak ise) G230 olmalı.

Bütçeniz nedir ? Ne için Kullanacaksanız ? Oyun içinse Amzondan Logitech G930 (Kulaklık) , Steelseries Rival (mause) veya Razer Deathadder (mause) , Steelseries Apex (Klavye) veya Razer Blackwidow (Klavye) alabilirsin . Pahalı geldiyse bütçe ver öneride bulunayım.

Mouse olarak A4Tech x7 710 BF veya BK. 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum.

Hocam a4tech iyidir ama steelseries yada razer yerini tutamaz. Oyun ekipmanlarında. Zaten amazondan alınca çok ucuza geliyor. Fiyatlar o kadar düşükken türkiyeden a4tech veya snoopy alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…