Chemiss Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #1 Klavye için SteelSeries Apex Pro, mouse için Razer DeathAdder V3 Pro kulaklık için Logitech G PRO X almayı düşünüyorum. Daha iyi önerileriniz var mı?
Klavye için SteelSeries Apex Pro, mouse için Razer DeathAdder V3 Pro kulaklık için Logitech G PRO X almayı düşünüyorum. Daha iyi önerileriniz var mı?
TheBoraw Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 449 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Msi 785gm-51 Anakart, AMD Phenom II 4x 945 İşlemci, AMD Radeon HD 6670 Ekran Kartı, 12 Gb Ram, Windows 10, 1 SSD 2 HDD, PL-9258 PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2023 #2 Parasal olarak sıkıntın yoksa hepsi için NZXT öneririm.
lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 30 Aralık 2023 #3 Butce belirtirsen yardimci olabiliriz.
B bertuğ23 Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #4 Klavye olarak boyut sıkınttı değilse vgn vxe atk68 wraith esportsda alabilirsin 4500 e alabbilrceğin en iyi klavye Mouse tutuş şeklin ne tam olarak belki başka modeller önerebilirm ayrıca elin kaç santim
Klavye olarak boyut sıkınttı değilse vgn vxe atk68 wraith esportsda alabilirsin 4500 e alabbilrceğin en iyi klavye Mouse tutuş şeklin ne tam olarak belki başka modeller önerebilirm ayrıca elin kaç santim
Chemiss Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #5 lyforeid dedi: Butce belirtirsen yardimci olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bütçe olarak verdiğim ürünlerin fiyatını çokta geçmeyecek şekilde ya da daha altı fiyat tercihinde bulunabilirsiniz bertuğ23 dedi: Klavye olarak boyut sıkınttı değilse vgn vxe atk68 wraith esportsda alabilirsin 4500 e alabbilrceğin en iyi klavye Mouse tutuş şeklin ne tam olarak belki başka modeller önerebilirm ayrıca elin kaç santim Genişletmek için tıkla... Mouse tutuş şeklim Palm grip elim 18 cm
lyforeid dedi: Butce belirtirsen yardimci olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bütçe olarak verdiğim ürünlerin fiyatını çokta geçmeyecek şekilde ya da daha altı fiyat tercihinde bulunabilirsiniz bertuğ23 dedi: Klavye olarak boyut sıkınttı değilse vgn vxe atk68 wraith esportsda alabilirsin 4500 e alabbilrceğin en iyi klavye Mouse tutuş şeklin ne tam olarak belki başka modeller önerebilirm ayrıca elin kaç santim Genişletmek için tıkla... Mouse tutuş şeklim Palm grip elim 18 cm
B bertuğ23 Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #6 Chemiss dedi: Bütçe olarak verdiğim ürünlerin fiyatını çok da geçmeyecek şekilde ya da daha altı fiyat tercihinde bulunabilirsiniz. Mouse tutuş şeklim palm grip elim 18 cm. Genişletmek için tıkla... Wraith e-Sports üzerinden Lamzu thorn a bakabilirsin.
Chemiss dedi: Bütçe olarak verdiğim ürünlerin fiyatını çok da geçmeyecek şekilde ya da daha altı fiyat tercihinde bulunabilirsiniz. Mouse tutuş şeklim palm grip elim 18 cm. Genişletmek için tıkla... Wraith e-Sports üzerinden Lamzu thorn a bakabilirsin.