Klavye mouse kulaklık set önerisi

Bütçe
7000 TL

Sawgent54

Hectopat
Daha fazla  
Öncelik oyun olmak üzere gündelik film müzik için ekipman topluyorum ancak tek marka olarak toplayamadım klavye ve mouse basım hissiyatı çok sesli olmamalı ve red Switch tercihim Türkçe Q ve numerik istiyorum ve kablolu olmalı, kulaklık ise mikrofonlu olmalı kablolu kablosuz fark etmez. Razer güzel ürünleri var ancak klavye tarafında Türkçe Q numerik klavye bulamadım şimdiden teşekkürler.

Kulaklık olarak HS80 önerebilirim. Filmlerde, müziklerde, oyunlarda fena bir şekilde kendini belli ediyor. Ama stok yok. iTopya mağazasını arayın stok durumunu kontrol edin.

Kulaklık olarak HS80 önerebilirim. Filmlerde, müziklerde, oyunlarda fena bir şekilde kendini belli ediyor. Ama stok yok. İtopya mağazasını arayın stok durumunu kontrol edin.

Güzel kulaklık hocam sağ olun ancak tam anlatamadım sanırım toplam 7K bütçem var üç ekipmanıda tek marka almak istiyorum

Güzel kulaklık hocam sağ olun ancak tam anlatamadım sanırım toplam 7K bütçem var üç ekipmanıda tek marka almak istiyorum
Eko sistem pek tavsiye edeceğim bir şey değil.
Her markanın her ekipmanı cidden iyi olmuyor.

Peki HS80 okey hocam klavye ve mouse ne önerirsin özellikle klavyeyi istediğim gibi bulamadım istediğim markalarda.
El ölçülerinizi yazarsanız mouse önerisi yapabilirim. Bir de klavyeyi %65 falan mı istiyorsunuz?

El ölçülerinizi yazarsanız mouse önerisi yapabilirim. Bir de klavyeyi %65 falan mı istiyorsunuz?

Hocam cahilliğime verin 60 falan anlamam pek Türkçe Q numerik olsun bazı klavyelerde ğ-ş-i harfleride yok onlarda olsun istiyorum red Switch. Mouse olarak Logitech G305 lightspeed kullanıorum şu an onun boyutlarında olur kablolu arıyorum ikisini de oyun amaçlı kullanacağım dediğim gibi.

klavye olarak asus tuf gaming k3 ve kablolu mouse olarak zowie za12 güzel seçimler olacaktır.

klavye olarak asus tuf gaming k3 ve kablolu mouse olarak zowie za12 güzel seçimler olacaktır.
Şu mouselar nasıl sizce hocam ?

Hocam G305 gayet başarılı bir fare neden değiştirmek istiyorsunuz. Aydınlatma vb. gibi şeyler istediğiniz için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…