Öncelik oyun olmak üzere gündelik film müzik için ekipman topluyorum ancak tek marka olarak toplayamadım klavye ve mouse basım hissiyatı çok sesli olmamalı ve red Switch tercihim Türkçe Q ve numerik istiyorum ve kablolu olmalı, kulaklık ise mikrofonlu olmalı kablolu kablosuz fark etmez. Razer güzel ürünleri var ancak klavye tarafında Türkçe Q numerik klavye bulamadım şimdiden teşekkürler.
Kulaklık olarak HS80 önerebilirim. Filmlerde, müziklerde, oyunlarda fena bir şekilde kendini belli ediyor. Ama stok yok. iTopya mağazasını arayın stok durumunu kontrol edin.
Kulaklık olarak HS80 önerebilirim. Filmlerde, müziklerde, oyunlarda fena bir şekilde kendini belli ediyor. Ama stok yok. İtopya mağazasını arayın stok durumunu kontrol edin.
Hocam cahilliğime verin 60 falan anlamam pek Türkçe Q numerik olsun bazı klavyelerde ğ-ş-i harfleride yok onlarda olsun istiyorum red Switch. Mouse olarak Logitech G305 lightspeed kullanıorum şu an onun boyutlarında olur kablolu arıyorum ikisini de oyun amaçlı kullanacağım dediğim gibi.
Öncelik oyun olmak üzere gündelik film müzik için ekipman topluyorum ancak tek marka olarak toplayamadım klavye ve mouse basım hissiyatı çok sesli olmamalı ve red Switch tercihim Türkçe Q ve numerik istiyorum ve kablolu olmalı, kulaklık ise mikrofonlu olmalı kablolu kablosuz fark etmez. Razer güzel ürünleri var ancak klavye tarafında Türkçe Q numerik klavye bulamadım şimdiden teşekkürler.
En ucuz Razer Basilisk V3 RZ01-04000100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk V3 RZ01-04000100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gerçek 1’e 1 izleme, 18.000 CPI, 400 IPS, 40G hızlanma ve eğim izleme özeliklerine sahip PixArt ile birlikte geliştirilen özel bir gerçek 1’e 1 izleme sensörü sayesinde açılı düşmeler…