Klavye, mouse, mouse pad ve oyuncu kulaklığı önerisi

kotosqu61

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Kulaklık olarak: Gamepower Jin Rainbow 7.1 siyah kulak üstü mikrofonlu kulaklık tercih etmeyi düşünüyorum. Hem takma yerinde ped olup saçımda bir göçük oluşturmasını engellemesi hoşuma gitti. 900 Türk lirası bence güzel bir fiyat, ancak aynı fiyata daha iyi kulaklık varsa söyleyebilirsiniz.

Mouse olarak Rampage SMX-R85 gentle 12800 DPI makrolu Gaming mouse gözüme güzel geldi. Hem 530 lira hem de sürücüsünü indirip istediğim gibi uygulamadan DPI ayarlamak istiyorum. Eğer 530 liralık daha iyi performans verecek fareler varsa yazabilirsiniz.

Mouse pad olarak: Helixsun isimli Trendyol satıcısının ejderha desenli 90x40 boyutundaki mouse padi veya batcell isimli Trendyol satıcısının RGB LED'li mouse padi arasında kaldım. Şahsen kaliteli bir mouse pad var diye düşünmüyorum. İkisi de 300 lira, sizce hangisini almalıyım?

Son olarak klavye: Rampage KB-R28 Blade Plus Siyah/gümüş gökkuşağı aydınlatmalı Türkçe kırmızı switch mekanik klavye veya Rampage klavye oyuncu klavyesi kırmızı 12 ışık modlu red switch mekanik Anti-Ghosting bilek destekli ally K11 (Türkçe'me laf etmetin siteden aldım.) Klavyeleri arasında kaldım. İkisi de ortalama 1400 lira, bilek destekli ve red switch olmaları beni ikna etti. Sizce hangisini almalıyım? Ya da 1400 liraya başka bir klavye var ve onu mu almalıyım?

Günübirlik ürünler gibi hepsini dandik markalardan seçmişsiniz .

Mouse olarak Katar Pro, mouse pad olarak mümkünse QCK+ değilse klassegear veya adını unuttuğum diğer popüler desenli mouse pad markasını öneririm.

Mouse olarak M300s mouse pad olarak ise xrades veya klasssaden begendıgını alabilirsin klavye olarak Z11 kulaklık olarak da H2002P.

Katar Pro yerine üstüne bütçe ekleyip Razer DeathAdder Essential alsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…