Artorias Hectopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2016 #1 Arkadaşım ile bu ürünü alıcaz. Ben klavyeyi o ise mouseu ise o alacak. Ayrı ayrı çalışır mı parçalar? A4 TECH Bloody B2100 Q USB Siyah Multimedya Gamer Set Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2016
Arkadaşım ile bu ürünü alıcaz. Ben klavyeyi o ise mouseu ise o alacak. Ayrı ayrı çalışır mı parçalar? A4 TECH Bloody B2100 Q USB Siyah Multimedya Gamer Set
DailyTekno Kilopat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 147 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2016 #2 Herhangi bir sorun teşkil etmez. İkisininde USB bağlantı portu ayrı. Ancak yazılımı ortak ise şahsen sorun olabilir.
Herhangi bir sorun teşkil etmez. İkisininde USB bağlantı portu ayrı. Ancak yazılımı ortak ise şahsen sorun olabilir.
Oğuz Ziya Kilopat Katılım 6 Temmuz 2012 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2016 #3 Artorias dedi: Arkadaşım ile bu ürünü alıcaz. Ben klavyeyi o ise mouseu ise o alacak. Ayrı ayrı çalışır mı parçalar? A4 TECH Bloody B2100 Q USB Siyah Multimedya Gamer Set Genişletmek için tıkla... Hiç bir sorun yaşamazsınız. Ben şuanda o setin mouseunu arkadaşım ise klavyesini kullanıyor. Zaten mouseun yazılımı farklı.
Artorias dedi: Arkadaşım ile bu ürünü alıcaz. Ben klavyeyi o ise mouseu ise o alacak. Ayrı ayrı çalışır mı parçalar? A4 TECH Bloody B2100 Q USB Siyah Multimedya Gamer Set Genişletmek için tıkla... Hiç bir sorun yaşamazsınız. Ben şuanda o setin mouseunu arkadaşım ise klavyesini kullanıyor. Zaten mouseun yazılımı farklı.