Kendisiyle neredeyse hiç oyun oynamayacağım ve genellikle programlama için kullanacağım bir ince profilli klavye-mouse seti arıyorum.
Beyaz olmasını istiyorum masamda daha şık duracağını düşündüğümden. Ayrıca kablolu olmalı pille falan uğraşmak istemiyorum.
Çok pahalı bir şey olsun istemiyorum maksimum 150 TL olabilir.
Logitech MK120 USB Kablolu Klavye Mouse Seti, Tam Boyutlu, Sağ ve Sol Elle Kullanıma Uygun Mouse, Sıvı Dökülmesine Dayanıklı, Türkçe Q Klavye, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Exper X9500+m612 Oyuncu Gaming Klavye Mouse Set arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Exper X9500+m612 Oyuncu Gaming Klavye Mouse Set arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Logitech'in yine beyaz bir modelini de düşünmüştüm ama hâliyle Logitech biraz pahalı oluyor.
Sizce verilen 200-300 TL'ye değer mi? A4 Tech'le arasında çok kalite farkı olur mu?
Logitech'in yine beyaz bir modelini de düşünmüştüm ama hâliyle Logitech biraz pahalı oluyor.
Sizce verilen 200-300 TL'ye değer mi? A4 Tech'le arasında çok kalite farkı olur mu?
Beyaz ofis klavyelerinin ne olduğu belli, Apple Magic Keyboard gibi bir şey alınmadığı sürece pek bir fark olacağını düşünmüyorum.
Tuşların basım hissiyatı daha iyi olur, Logitech kalitesini deneyimlersiniz vesaire.
Bunun haricinde bu tarz bir klavyeye 300TL vermek yerine Bloody B640, HyperX Alloy Core, Logitech G213 gibi modelleri almayı tercih ederdim.
Kısacası A4 Tech bence gayet yeterli, bu amaç için 300TL gibi paraları gözden çıkarmanızı önermem.