Klavye mouse seti önerisi

Yuuns

Hectopat
Yer
Ankara
Merhaba.

Kendisiyle neredeyse hiç oyun oynamayacağım ve genellikle programlama için kullanacağım bir ince profilli klavye-mouse seti arıyorum.
Beyaz olmasını istiyorum masamda daha şık duracağını düşündüğümden. Ayrıca kablolu olmalı pille falan uğraşmak istemiyorum.
Çok pahalı bir şey olsun istemiyorum maksimum 150 TL olabilir.

Şimdilik 2 alternatifim var:

Sizin de kendinizin veya çevrenizdeki birinin kullandığı, beni memnun edecek bir klavye-mouse seti öneriniz varsa lütfen belirtin. Teşekkürler.

Çok iyi bir tercih olacaktır.
Hocam beyaz ve ince profilli olmasını istemiş arkadaş, oyunla bir işi yok anladığım kadarıyla.

İkisi de iyi fakat Everest'e güvenilmez, yukarıda atılan Logitech'i düşünebilirsiniz renkten ödün vererek.
Olmazsa A4Tech iyi.

Hocam beyaz ve ince profilli olmasını istemiş arkadaş, oyunla bir işi yok anladığım kadarıyla.

İkisi de iyi fakat Everest'e güvenilmez, yukarıda atılan Logitech'i düşünebilirsiniz renkten ödün vererek.
Olmazsa A4Tech iyi.
Logitech'in yine beyaz bir modelini de düşünmüştüm ama hâliyle Logitech biraz pahalı oluyor.
Sizce verilen 200-300 TL'ye değer mi? A4 Tech'le arasında çok kalite farkı olur mu?

Logitech'in yine beyaz bir modelini de düşünmüştüm ama hâliyle Logitech biraz pahalı oluyor.
Sizce verilen 200-300 TL'ye değer mi? A4 Tech'le arasında çok kalite farkı olur mu?
Beyaz ofis klavyelerinin ne olduğu belli, Apple Magic Keyboard gibi bir şey alınmadığı sürece pek bir fark olacağını düşünmüyorum.
Tuşların basım hissiyatı daha iyi olur, Logitech kalitesini deneyimlersiniz vesaire.
Bunun haricinde bu tarz bir klavyeye 300TL vermek yerine Bloody B640, HyperX Alloy Core, Logitech G213 gibi modelleri almayı tercih ederdim.
Kısacası A4 Tech bence gayet yeterli, bu amaç için 300TL gibi paraları gözden çıkarmanızı önermem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı