Sandwich Picopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 242 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #11 Mantar09 dedi: Hiçbir gecikme hissetmezsin hayat varmış dersin kablosuz mouse kullanınca. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Mantar09 dedi: Hiçbir gecikme hissetmezsin hayat varmış dersin kablosuz mouse kullanınca. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Yoneistaken Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.985 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5060 Ti 16 GB, R5 7500F, Hyper H411 Kule Tipi Soğutucu, Biostar 650MT, 32 GB 5600 MHz DDR5 RAM, 1 TB M.2 SSD 5000 Okuma/Yazma, 650W PSU, XPG Kasa. Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #12 Sandwich dedi: @Yoneistaken Kablosuz mouse hiç kullanmadım, herhangib bir gecikme yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yaratmaz. Ben de geçen aylarda kabloludan kablosuz fareye geçtim hiçbir gecikme olmuyor.
Sandwich dedi: @Yoneistaken Kablosuz mouse hiç kullanmadım, herhangib bir gecikme yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yaratmaz. Ben de geçen aylarda kabloludan kablosuz fareye geçtim hiçbir gecikme olmuyor.
JackCooper Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 932 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri INNO3D 3060 R5500 Gigabyte A520MH Windows 10 Corsair Delta RGB Gamebooster Fire Storm Waizowl OGM Pro V2 Asus VG279QA Logitech G733 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2025 #13 Yoneistaken dedi: Şu an neredeyse her klavye markasından iyidir. Köklü ve iyi markadır. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bi iqunix yada atk değil ama çok çok kaliteli bir klavye. İnsanlar hala Ace68 yerine kronik Mad68 denen aleti alıyor bide.
Yoneistaken dedi: Şu an neredeyse her klavye markasından iyidir. Köklü ve iyi markadır. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bi iqunix yada atk değil ama çok çok kaliteli bir klavye. İnsanlar hala Ace68 yerine kronik Mad68 denen aleti alıyor bide.