Arkadaşlar 2 gündür bu sıkıntı var, klavye, mouse ve monitör aynı anda elektriği gidiyor, bilgisayar çalışır durumdayken. İnternetten RDR 2'nin %80 Türkçe yama adıyla bir site açmışlar o linkdeki programı indirdim kurdum ondan sonra bu sorun meydana çıktı, nasıl çözerim?
Bilmediğiniz sitelerden uygulama yüklemeyin. Daha bilgisayar platformuna 3-5 ay bile geçmeden çıkış yapan bir oyun için, Türkçe yama çıkmaz. Böyle metin odaklı bir oyuna, Oyun çevirisi yapmak öyle kolay bir iş değil.
Aşağıdaki yazılımları yükleyip, sistem taraması gerçekleştirin.
Kaspersky Internet Security'e eklenen özellikler ve yapılan geliştirmeler: Aşağıdaki Windows sürümleri için tam destek eklendi: Microsoft Windows 10 1803 Microsoft Windows 10 1809 Microsoft Windows 10 1903 Artık uygulamayı değerlendirmek ve...
Malwarebytes (eski adıyla Malwarebytes Anti-Malware, kısaca MBAM), kötü amaçlı yazılımı bulan ve kaldıran Microsoft Windows, macOS ve Android OS için bir anti-malware yazılımıdır. Malwarebytes Corporation tarafından üretilen yazılım, ilk olarak...
Oldukça köklü ve popüler güvenlik çözümlerinden olan SUPERAntiSpyware yazılımının ücretsiz olan "Free" sürümüdür. Detaylı kullanımı için aşağıdaki rehberimizden faydalanabilirsiniz...
Bu arada elektrik gitmiyor derken nasıl onu anlamadım. Eğer düşündüğüm gibiyse mining zararlısı eğer bulaştıysa sistem tam yüke geçiyor. PSU kaynaklı bir sorun olabilir veya PSU yetmiyor olabilir diye düşünüyorum.
Bu arada elektrik gitmiyor derken nasıl onu anlamadım. Eğer düşündüğüm gibiyse mining zararlısı eğer bulaştıysa sistem tam yüke geçiyor. PSU kaynaklı bir sorun olabilir veya PSU yetmiyor olabilir diye düşünüyorum.
Oyun oynarken aynı anda hepsi gidiyor, klavye, mouse ışıkları gidiyor monitör sinyal yok hatası veriyor, ama kasa çalışıyor, kablolarını çıkarıp taksamda ne görüntü geliyor ne de klavye, mouse.
PSU High Power simplicity 600w
Aynı sorun bende de var. PSU'm da kaliteli aslında. Anakarttan olabileceğini düşünüyorum. Klavyenin, monitörün ve farenin ışığı gidiyor ama bilgisayardaki ışık yanıyor ve çalışmaya da devam ediyor. Bu olay benim başıma 2 defa geldi. Herhangi bir fikri olan var mı ?
Aynı sorun bende de var. PSU'm da kaliteli aslında. Anakarttan olabileceğini düşünüyorum. Klavyenin, monitörün ve farenin ışığı gidiyor ama bilgisayardaki ışık yanıyor ve çalışmaya da devam ediyor. Bu olay benim başıma 2 defa geldi. Herhangi bir fikri olan var mı ?