Klavye, mouse ve mouse pad önerisi

hamzak_kro

Femtopat
Daha fazla  
Aleykümselam,

Kendim için bir PC topluyorum, PC iyi oldu ama klavye, mouse ve mouse pad önerilerinizi istiyorum. Kaliteli, hor kullanıma dayanıklı ve özellikleri iyi ürünler arıyorum. RGB olmasa da olur. Klavye için 80 düşünüyorum. Mouse kablolu olabilir. Ayrıca, bu ürünleri kazık yemeden nereden alabileceğimi yazarsanız sevinirim. Param var, o sıkıntı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Klavye için 80 düşünüyorum" kısmını ve aleykümselam ile başlamanızı anlayamadım, sabah konu açsanız daha mı iyi olurdu sanki 😀

Aleykümselam,

Kendim için bir PC topluyorum, PC iyi oldu ama klavye, mouse ve mouse pad önerilerinizi istiyorum. Kaliteli, hor kullanıma dayanıklı ve özellikleri iyi ürünler arıyorum. RGB olmasa da olur. Klavye için 80 düşünüyorum. Mouse kablolu olabilir. Ayrıca, bu ürünleri kazık yemeden nereden alabileceğimi yazarsanız sevinirim. Param var, o sıkıntı değil.
batcell Rgb 12 Değişen Ledli Gaming Oyuncu Su Geçirmez Xl Mousepad, Gaming Mouse Pad 80x30 Cm Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe mousepad

SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe mouse

SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe klavye

"Klavye için 80 düşünüyorum" kısmını ve aleykümselam ile başlamanızı anlayamadım, sabah konu açsanız daha mı iyi olurdu sanki 😀
Muhtemelen başka bir konuya mesaj yazdı, moderatörler taşıdı konu olarak. Klavye için 80 düşünüyorum kısmını anlamadım hocam, biraz daha detay verebilir misiniz? Net bir bütçe, mouse için el boyutu ve tutuş şekli gibi bilgiler gerekiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı