Kendim için bir PC topluyorum, PC iyi oldu ama klavye, mouse ve mouse pad önerilerinizi istiyorum. Kaliteli, hor kullanıma dayanıklı ve özellikleri iyi ürünler arıyorum. RGB olmasa da olur. Klavye için 80 düşünüyorum. Mouse kablolu olabilir. Ayrıca, bu ürünleri kazık yemeden nereden alabileceğimi yazarsanız sevinirim. Param var, o sıkıntı değil.
Kendim için bir PC topluyorum, PC iyi oldu ama klavye, mouse ve mouse pad önerilerinizi istiyorum. Kaliteli, hor kullanıma dayanıklı ve özellikleri iyi ürünler arıyorum. RGB olmasa da olur. Klavye için 80 düşünüyorum. Mouse kablolu olabilir. Ayrıca, bu ürünleri kazık yemeden nereden alabileceğimi yazarsanız sevinirim. Param var, o sıkıntı değil.
Muhtemelen başka bir konuya mesaj yazdı, moderatörler taşıdı konu olarak. Klavye için 80 düşünüyorum kısmını anlamadım hocam, biraz daha detay verebilir misiniz? Net bir bütçe, mouse için el boyutu ve tutuş şekli gibi bilgiler gerekiyor.
Steelseries Oyuncu mouse modelleri Teknosa'da sizi bekliyor. Oyunların hızına ayak uyduran Steelseries gaming mouse çeşitlerini incelemek için hemen tıklayın!