Klavye nasıl iade edilir?

Blue Bird10

Kilopat
Bir tane klavye söylemiştim, bugün teslim aldım fakat açıkçası beğenmediğim yönleri olduğu için iade etmek istedim klavyeyi, sonra zaten direkt kutusuna geri koydum yani Max 10dk falan kullanmışımdır herhalde. Bunu söylediğimde satan kişiler iadenin olmadığını söylüyorlar, şikayet etsem falan tüketici haklarına mümkün olur mu iade etmek yoksa imkansız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tane klavye söylemiştim, bugün teslim aldım fakat açıkçası beğenmediğim yönleri olduğu için iade etmek istedim klavyeyi, sonra zaten direkt kutusuna geri koydum yani Max 10dk falan kullanmışımdır herhalde. Bunu söylediğimde satan kişiler iadenin olmadığını söylüyorlar, şikayet etsem falan tüketici haklarına mümkün olur mu iade etmek yoksa imkansız mı?

14 gün her türlü iade hakkın var diye biliyorum.

İade etmek hakkın, ürüne zarar vermediysen veya kutu içeriğini kaybetmediysen ilk aldığın gibi kutuya zarar vermeden paketle, kulakık falan iade edilmiyordu hijyen yasası yüzünden fakat o bile saçma. Eğer kabul etmezlerse Thhye başvur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı