ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.390 Çözümler 18 Yer Batman 10 Kasım 2023 #11 WosTidReis dedi: Çıkartırken bir zorluk yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır tellerin hangi tuşa ait olduğunu unutma yeter.
WosTidReis dedi: Çıkartırken bir zorluk yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır tellerin hangi tuşa ait olduğunu unutma yeter.
Osman Sher Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 536 Çözümler 21 Yer Baku Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: I9-12900K GPU: RTX 4070 Ti Super Motherboard: MSI PRO Z790-P WIFI RAM: Corsair Vengeance 32GB(2x16) CPU Cooler: MSI MAG Coreliquid M360 Case: Xigmatek Cubi PSU: Xigmatek FURY 1110W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #12 WosTidReis dedi: Değil hocam, tuşları yanlış yere koymamak için fotoğrafını çekeceğim zaten. İçindeki tozları süpürge ile alsam olur mu? Deterjan veya sabunla yıkasam daha temiz olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet temizleyebilirsin zaten söküldükten sonra plastik parçasından bir farkı olmayacak.
WosTidReis dedi: Değil hocam, tuşları yanlış yere koymamak için fotoğrafını çekeceğim zaten. İçindeki tozları süpürge ile alsam olur mu? Deterjan veya sabunla yıkasam daha temiz olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet temizleyebilirsin zaten söküldükten sonra plastik parçasından bir farkı olmayacak.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.390 Çözümler 18 Yer Batman 10 Kasım 2023 #13 WosTidReis dedi: Tamamdır hocam teşekkürler öyle yapcam. Kürdan kırılmazsa onla çıkartsam bir problem olur mu? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Kürdan kırılır bir tuşu elin ile çıkartman yeterli laptop klavyesi değilse.
WosTidReis dedi: Tamamdır hocam teşekkürler öyle yapcam. Kürdan kırılmazsa onla çıkartsam bir problem olur mu? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Kürdan kırılır bir tuşu elin ile çıkartman yeterli laptop klavyesi değilse.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.535 Makaleler 1 Çözümler 7 10 Kasım 2023 #14 ED Crasher dedi: Hayır tellerin hangi tuşa ait olduğunu unutma yeter. Genişletmek için tıkla... Telli olan tuşları yazarmısınız? Ona göre yapacağım. ED Crasher dedi: Küren Kırılır bir tuşu elin ile çıkartman yeterli laptop klavyesi değilse. Genişletmek için tıkla... Değil hocam pc o zaman elimle çıkartcam.
ED Crasher dedi: Hayır tellerin hangi tuşa ait olduğunu unutma yeter. Genişletmek için tıkla... Telli olan tuşları yazarmısınız? Ona göre yapacağım. ED Crasher dedi: Küren Kırılır bir tuşu elin ile çıkartman yeterli laptop klavyesi değilse. Genişletmek için tıkla... Değil hocam pc o zaman elimle çıkartcam.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.390 Çözümler 18 Yer Batman 10 Kasım 2023 #15 WosTidReis dedi: Telli olan tuşları yazarmısınız? Ona göre yapacağım. Değil hocam pc o zaman elimle çıkartcam. Genişletmek için tıkla... Tam olarak hepsini bilmiyorum büyük tuşlarda tek var (basmak kolay olsun diye) çıkarttıktan sonra teli tuşun yanına koymanız yeterli. "Mekanik klavye değilse." Son düzenleme: 10 Kasım 2023
WosTidReis dedi: Telli olan tuşları yazarmısınız? Ona göre yapacağım. Değil hocam pc o zaman elimle çıkartcam. Genişletmek için tıkla... Tam olarak hepsini bilmiyorum büyük tuşlarda tek var (basmak kolay olsun diye) çıkarttıktan sonra teli tuşun yanına koymanız yeterli. "Mekanik klavye değilse."