A alch Femtopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #1 Klavyeyi nasıl temizlemeliyim? Bayağı kirlenmiş.
H Hairpen Picopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #2 alch dedi: Klavyeyi nasıl temizlemeliyim? Bayağı kirlenmiş. Genişletmek için tıkla... Ben tüm tuşları çıkartıp süpürge tutmuştum ondan sonraki kalan kirleri kulak kürdanı ile almıştım
alch dedi: Klavyeyi nasıl temizlemeliyim? Bayağı kirlenmiş. Genişletmek için tıkla... Ben tüm tuşları çıkartıp süpürge tutmuştum ondan sonraki kalan kirleri kulak kürdanı ile almıştım
claudespeedtr Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.780 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #3 Ben fan almıştım güçlü üflüyor onunla tozunu alıyorum sonra mikrofiber bezle güzelce siliyorum. Alkollü ıslak mendil de olur.
Ben fan almıştım güçlü üflüyor onunla tozunu alıyorum sonra mikrofiber bezle güzelce siliyorum. Alkollü ıslak mendil de olur.
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 7 Temmuz 2022 #4 Benim k70 mk2 rapidfire tuşlarını çıkarıp yıkadım tuşlarını çıkarttığımda klavyeyi temizledim tuşların kurumasını bekledim bu kadar ama yıkamanı tavsiye etmem silebilirsin tuşları.
Benim k70 mk2 rapidfire tuşlarını çıkarıp yıkadım tuşlarını çıkarttığımda klavyeyi temizledim tuşların kurumasını bekledim bu kadar ama yıkamanı tavsiye etmem silebilirsin tuşları.