U umitcann Yoctopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 Durduk yere klavyem bozuldu. Araştırdım bulamadım. Sizce nedeni nedir?
Gazoz0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #2 umitcann dedi: Durduk yere klavyem bozuldu. Araştırdım bulamadım. Sizce nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Su döküldü mu? Herhangi bir sıvı temasi.
umitcann dedi: Durduk yere klavyem bozuldu. Araştırdım bulamadım. Sizce nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Su döküldü mu? Herhangi bir sıvı temasi.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Ağustos 2024 #3 umitcann dedi: Durduk yere klavyem bozuldu. Araştırdım bulamadım. Sizce nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Klavyen nedir? Nasıl bir bozulma?
umitcann dedi: Durduk yere klavyem bozuldu. Araştırdım bulamadım. Sizce nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Klavyen nedir? Nasıl bir bozulma?
U umitcann Yoctopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #4 Gazoz0 dedi: Su döküldü mu? Herhangi bir sıvı temasi. Genişletmek için tıkla... Çok az döküldü.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 12 Ağustos 2024 #5 umitcann dedi: Durduk yere klavyem bozuldu. Araştırdım bulamadım. Sizce nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Bunun bir sürü nedeni olabilir. Klavye tamamen bozulmaz durduk yere. Klavyenin switchi, kartı, kablosu veya klavyeyi taktığın port bozulmuş olabilir.
umitcann dedi: Durduk yere klavyem bozuldu. Araştırdım bulamadım. Sizce nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Bunun bir sürü nedeni olabilir. Klavye tamamen bozulmaz durduk yere. Klavyenin switchi, kartı, kablosu veya klavyeyi taktığın port bozulmuş olabilir.
SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 810 Çözümler 3 12 Ağustos 2024 #6 umitcann dedi: Durduk yere klavyem bozuldu. Araştırdım bulamadım. Sizce nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Klavyelerin bir ömrü vardır. Sert kullandıkça veya kirli kullandıkça ömrü kısalır. Bunun haricinde yazılımsal olarak da bozulmalar olabilir.
umitcann dedi: Durduk yere klavyem bozuldu. Araştırdım bulamadım. Sizce nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Klavyelerin bir ömrü vardır. Sert kullandıkça veya kirli kullandıkça ömrü kısalır. Bunun haricinde yazılımsal olarak da bozulmalar olabilir.
U umitcann Yoctopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #7 belirsizz dedi: Klavyen nedir? Nasıl bir bozulma? Genişletmek için tıkla... Laptop klavyesi bazı tuşlar bir anda çalışmamaya başladı. A1peren dedi: Bunun bir sürü nedeni olabilir. Klavye tamamen bozulmaz durduk yere. Klavyenin switchi, kartı, kablosu veya klavyeyi taktığın port bozulmuş olabi Genişletmek için tıkla... A1peren dedi: Bunun bir sürü nedeni olabilir. Klavye tamamen bozulmaz durduk yere. Klavyenin switchi, kartı, kablosu veya klavyeyi taktığın port bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Laptop klavyesi. Bu konular hakkında çok bilgili değilim nasıl anlayabilirim?
belirsizz dedi: Klavyen nedir? Nasıl bir bozulma? Genişletmek için tıkla... Laptop klavyesi bazı tuşlar bir anda çalışmamaya başladı. A1peren dedi: Bunun bir sürü nedeni olabilir. Klavye tamamen bozulmaz durduk yere. Klavyenin switchi, kartı, kablosu veya klavyeyi taktığın port bozulmuş olabi Genişletmek için tıkla... A1peren dedi: Bunun bir sürü nedeni olabilir. Klavye tamamen bozulmaz durduk yere. Klavyenin switchi, kartı, kablosu veya klavyeyi taktığın port bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Laptop klavyesi. Bu konular hakkında çok bilgili değilim nasıl anlayabilirim?
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.522 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #8 umitcann dedi: Çok az döküldü. Genişletmek için tıkla... Temassızlık yapıyordur o zaman. İyice kurularsan düzelme ihtimali var.
umitcann dedi: Çok az döküldü. Genişletmek için tıkla... Temassızlık yapıyordur o zaman. İyice kurularsan düzelme ihtimali var.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.273 Çözümler 2 12 Ağustos 2024 #9 Benim eski laptopum RAID sıktıktan sonra bozulmuştu klavyesi
U umitcann Yoctopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #10 SkyHawking dedi: Klavyelerin bir ömrü vardır. Sert kullandıkça veya kirli kullandıkça ömrü kısalır. Bunun haricinde yazılımsal olarak da bozulmalar olabilir. Genişletmek için tıkla... SkyHawking dedi: Klavyelerin bir ömrü vardır. Sert kullandıkça veya kirli kullandıkça ömrü kısalır. Bunun haricinde yazılımsal olarak da bozulmalar olabilir. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal sorunsa nasıl düzeltebilirim?
SkyHawking dedi: Klavyelerin bir ömrü vardır. Sert kullandıkça veya kirli kullandıkça ömrü kısalır. Bunun haricinde yazılımsal olarak da bozulmalar olabilir. Genişletmek için tıkla... SkyHawking dedi: Klavyelerin bir ömrü vardır. Sert kullandıkça veya kirli kullandıkça ömrü kısalır. Bunun haricinde yazılımsal olarak da bozulmalar olabilir. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal sorunsa nasıl düzeltebilirim?