Klavye önerisi

Hisokamorow

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye gayet güzel duruyor. Apex 5'de alınabilir.
Yazılarının silinme sorunu varmış ve fiyat olarakta daha 200 tl daha pahalı ondan kaynaklı olarak vazgeçtim teşekkürler.
klavye pek şık durmuyor ve markayı hiç duymadım maalesef daha güvenilir markalara yönelmek isterim.

Klavye pek şık durmuyor ve markayı hiç duymadım maalesef daha güvenilir markalara yönelmek isterim.
Markanın bilindik olması klavyenin kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bizzat denedim, malzeme kalitesi kötü olduğu için basım hissiyatı da etkileniyor. ROG Strix Flare'a para verilmez.

Strix Flare çok güzel bir klavye uzun süre kullandım ben de. Bilek desteği muadillerine göre bir tık geride kalıyor. Ben bilek desteği kullanmadığım için hiçbir sorun yaşamadım tabi ki.

Aynı kalite standartlarında Corsair K70 veya K68 düşünebilirsiniz. K68 bana daha güzel geliyor. Eğer bilek desteğini harici olarak alabilirseniz HyperX Alloy Origins düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…