Oyun oynayan biriyim hem de çok fazla ve genelde paramı bilgisayarı geliştirmek için harcıyorum. Bu yüzden bulabildiğiniz en ucuz klavye önerisi yapın bana fakat uzun zaman dayansın.
Bir de uzun kullanımdan sonra tuşları çıkmasın vb. olmasın.
En ucuz Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Fiyatlarını bilmiyorum hala satılıyor mu haberim yok ama yaklaşık 6-7 yıl önce Logitech G105 almıştım hala en ufak kusur olmadan kullanıyorum mouselarından hiç memnun kalmadım ama klavyeleri çok kaliteli.
Oyun oynayan biriyim hem de çok fazla ve genelde paramı bilgisayarı geliştirmek için harcıyorum. Bu yüzden bulabildiğiniz en ucuz klavye önerisi yapın bana fakat uzun zaman dayansın.
Bir de uzun kullanımdan sonra tuşları çıkmasın vb. olmasın.
Eğer bütçenizi 250 civarına çıkarırsanız Gamenote KB435L alabilirsiniz. Ayrıca GameGaraj üzerinde kampanya zamanları (kura göre değişkenlik gösteriyor 200 değil de 210 falan oluyor) 200TL'ye alabilirsiniz ya da ben o fiyata çıkamam derseniz Gamenote KB487L ye bakabilirsiniz.