Crosge Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 164 Çözümler 1 26 Temmuz 2021 #1 Selam. Klavye ve mouse serimi değiştirmeye karar verdim. Mouse olarak G203 ls modelini seçtim, klavye konusunda kararsız kaldım. 235TL'ye kadar bütçem var, şimdiden teşekkürler.
Selam. Klavye ve mouse serimi değiştirmeye karar verdim. Mouse olarak G203 ls modelini seçtim, klavye konusunda kararsız kaldım. 235TL'ye kadar bütçem var, şimdiden teşekkürler.
paulgeorgefanboy Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 213 Yer Skrt Skrt Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #2 Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Crosge Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 164 Çözümler 1 26 Temmuz 2021 #3 paulgeorgefanboy dedi: Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Klavyede sanki tuş eksiği var gibi?
paulgeorgefanboy dedi: Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Klavyede sanki tuş eksiği var gibi?
paulgeorgefanboy Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 213 Yer Skrt Skrt Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #4 Crosge dedi: Klavyede sanki tuş eksiği var gibi? Genişletmek için tıkla... Hocam klavyenin nasıl olacağını belirtmemişsiniz ?
Crosge dedi: Klavyede sanki tuş eksiği var gibi? Genişletmek için tıkla... Hocam klavyenin nasıl olacağını belirtmemişsiniz ?
Crosge Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 164 Çözümler 1 26 Temmuz 2021 #5 paulgeorgefanboy dedi: Hocam klavyenin nasıl olacağını belirtmemişsiniz ? Genişletmek için tıkla... Klavyelerden pek anlamam fakat mekanik olmayan rgbli bir şey isterim
paulgeorgefanboy dedi: Hocam klavyenin nasıl olacağını belirtmemişsiniz ? Genişletmek için tıkla... Klavyelerden pek anlamam fakat mekanik olmayan rgbli bir şey isterim
halookkk Centipat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #6 Crosge dedi: Klavyede sanki tuş eksiği var gibi? Genişletmek için tıkla... Tenkeyless klavye hocam nasıl istediğinizi belirtmemişsiniz. Crosge dedi: Klavyelerden pek anlamam fakat mekanik olmayan RGB'li bir şey isterim. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/rampage...WkNKrOW_xB7YLccVvK4bjXIxv6gS5NBBoCG9EQAvD_BwE 6 ay bunu kullandım hem mekanik olmasına gerek yoksa 200 TL ödemenize gerek yok hem mouse da var güzel ürün.
Crosge dedi: Klavyede sanki tuş eksiği var gibi? Genişletmek için tıkla... Tenkeyless klavye hocam nasıl istediğinizi belirtmemişsiniz. Crosge dedi: Klavyelerden pek anlamam fakat mekanik olmayan RGB'li bir şey isterim. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/rampage...WkNKrOW_xB7YLccVvK4bjXIxv6gS5NBBoCG9EQAvD_BwE 6 ay bunu kullandım hem mekanik olmasına gerek yoksa 200 TL ödemenize gerek yok hem mouse da var güzel ürün.