Klavye önerisi

Bütçe
2700 (dolar değil)

Melih Enes Bakal

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar ben bir klavye arayışındayım ve bir araştırma sonucu tam 8 adet klavye seçtim modeller aşağıda.

Apex Pro. Eğer imkanınız varsa Custom'da toplayabilirsiniz.

Mekanikten ziyade optik anahtarlı olanları öneririm. Optik anahtarlar daha dayanıklı ve tepkisel. Mekanik anahtarlarda olması muhtemel çift tıklama, oksitleme gibi sorunlar olmamakla birlikte seri tıklamada mekaniklerde olan gecikme (debounce delay diye biliyorum adını) çok çok az.
Araştırırsanız anlarsınız az çok.

@Teacher80 Customlar için önermem. Ses ve hissiyat bakımından Optik Switchler iyi değil. Apex Pro en mantıklı seçenek olur burada.

Apex Pro'yu önermem şu anda, fiyatı çok şişik. Biraz daha koyup Claymore II falan alınıyor, saçmalık. G915 TKL de kesinlikle önermiyorum. K65'de de çok çınlama var.

Apex Pro'yu önermem şu anda, fiyatı çok şişik. Biraz daha koyup claymore II falan alınıyor, saçmalık. G915 TKL de kesinlikle önermiyorum. K65'de de çok çınlama var.

Apex Pro çok indirime giriyor 2000-2400 civarı oluyor.
Klavye hariç mouse pad, mouse, kulaklık olarak da SteelSeries kullanıyorum klavyede o yüzden içim SteelSeries'e ısındı.

2.000 civarıyken alınır da, 3.000'e yaklaşmışken önermiyorum.

Hocam V3 Pro önerir misiniz yellow switch.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…