Şahin56 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar merhaba yeni bir klavye almak istiyorum Valorant oynuyorum önerebileceğiniz kaliteli düşük gecikmeli oyun odaklı klavye öneriniz varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. İnternet te bulduğum bazı modeller var bunlar nasıl? RAZER Ornata V3 Rz03-04461200-r3l1 Tr Q Rgb Mecha-membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye - Fiyatı, Yorumları RAZER Ornata V3 Rz03-04461200-r3l1 Tr Q Rgb Mecha-membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2023
Arkadaşlar merhaba yeni bir klavye almak istiyorum Valorant oynuyorum önerebileceğiniz kaliteli düşük gecikmeli oyun odaklı klavye öneriniz varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. İnternet te bulduğum bazı modeller var bunlar nasıl? RAZER Ornata V3 Rz03-04461200-r3l1 Tr Q Rgb Mecha-membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye - Fiyatı, Yorumları RAZER Ornata V3 Rz03-04461200-r3l1 Tr Q Rgb Mecha-membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.898 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 7 Haziran 2023 #2 Diğer 2 markayı bilmiyorum ama Razer alıp mutlu olan görmedim. Ürünleri çok çabuk bozuluyor. Etrafımda 4-5 arkadaşımda var. Hepsi şikayet ediyor.
Diğer 2 markayı bilmiyorum ama Razer alıp mutlu olan görmedim. Ürünleri çok çabuk bozuluyor. Etrafımda 4-5 arkadaşımda var. Hepsi şikayet ediyor.
Şahin56 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #3 spriggan dedi: Diğer 2 markayı bilmiyorum ama Razer alıp mutlu olan görmedim. Ürünleri çok çabuk bozuluyor. Etrafımda 4-5 arkadaşımda var. Hepsi şikayet ediyor. Genişletmek için tıkla... Razer'ın sadece mousunu aldım çok memnunum herhangi bir şikayetim yok sizin önereceğiniz bir marka var mı?
spriggan dedi: Diğer 2 markayı bilmiyorum ama Razer alıp mutlu olan görmedim. Ürünleri çok çabuk bozuluyor. Etrafımda 4-5 arkadaşımda var. Hepsi şikayet ediyor. Genişletmek için tıkla... Razer'ın sadece mousunu aldım çok memnunum herhangi bir şikayetim yok sizin önereceğiniz bir marka var mı?