Klavye önerisi

Bütçe
3000-3500

BUCKY BARNES

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Klavye arayışındayım öneri/tavsiye için buradayım.

• Öğrenciyim, öğrenci evinde çok büyük olmayan bir masam var (120x60)
  • 15.6 gaming laptop kullanıcısıyım yükseltici standla birlikte kullanıyorum, klavyeyi de aldıktan sonra sıradaki hedef monitör.
  • Oyun tasarımı bölümünde okuyorum, kodlama ağırlıklı işlerle uğraşacağım ve harici bolca oyun oynamaya elverişli sağlam bir cihaz istiyorum.
  • Kablolu / kablosuz konusunda kararsızım ama klavyeyi Max aile evine taşırım uzun süreli gidersem. Onun harici sabit kalacak yani. Kablosuz büyük rahatlık gibi geliyor görüntü açısından falan da ama fiyat olarak daha uyguna kablolu alıp monitöre daha çok para ayırmakta istiyorum.
  • Numpad olup olmaması (TKL) çok önemli değil ama %60 klavye de tercih etmiyorum. ( %65 olabilir )
  • Red. Brown, yellow, optical veya membrane Switch istiyorum. ( kısaca çok gürültü çıkarmayan )
  • ASUS, Corsair, Razer, SteelSeries, Cooler Master markaları arasında bir model almak istiyorum.
(Rampage ve Gamepower kullandım + Logitech G213 Prodigy modelini de istemiyorum. )

- Şu an aklımda olanlar;

-ASUS ROG STRIX Scope RX red Switch.
> 2100 TL.

-SteelSeries Apex 3 TKL.
> 1300 TL.

-ASUS TUF K3 Aura red Switch.
> 2300 TL.

-Razer Blackwidow V3 mini HyperSpeed yellow Switch.
> 3700 TL.

ASUS'un klavyeleri kampanyasıyla birlikte fiyatları da;

1) ASUS ROG STRIX Scope RX TKL Wireless Deluxe.
> 4270 TL.
( ASUS kampanyası indirimli hali > 3750 TL )

2) ASUS ROG falchıon ace nx Switch.
> 3330 TL.

( ASUS kampanyası indirimli hali > 2550 TL )

ASUS ROG FALCHION ACE NX SWITCH SİYAH RGB MEKANİK OYUNCU KLAVYESİ - Game Garaj

Kullanmış birisi olarak ASUS'un çevre ekipmanlarını önermiyorum. Arkadaşıma yıllar önce Razer set dizdik halen daha taş gibi kendimde Razer setine döndüm harika ötesi.

Asus Rog Falchion Wireless öneririm. Öğrenciysen taşıması ve kablosuz kullanımı büyük rahatlık sağlıyor. Mevcut olarak kullanıyorum 1 ayı geçkin süredir, hiçbir problemle karşılaşmadım. %65'e alışmak zaman istiyor ama baştan söyliyim

Kullanmış birisi olarak ASUS'un çevre ekipmanlarını önermiyorum. Arkadaşıma yıllar önce Razer set dizdik halen daha taş gibi kendimde Razer setine döndüm harika ötesi.
Razer'ın çevre ekipmanları öyle gerçekten. Razer Kraken kulaklık var bende yıllardır kullanıyorum hala sapasağlam. Kullansam daha yıllarca götürür gibi hissediyorum.

Razer'ın çevre ekipmanları öyle gerçekten. Razer Kraken kulaklık var bende yıllardır kullanıyorum hala sapasağlam. Kullansam daha yıllarca götürür gibi hissediyorum.

ASUS Cerberus Mech, ASUS ROG Gladius 2 Origin ve ASUS ROG Delta s Core sahibiydim klavye 2 yılın sonunda 4 tuş ışığı gitti Windows kilitleme artık çalışmıyor mouse 2 yıl sonunda orta Click ve soldaki Click'ler bozuldu sol parmak kauçuğu eridi kulaklık alalı 3 ay oldu eklem bölgelerinden gıcırdama yaptı.

Eyvallah hocam. Peki saydığım markalar harici öneriniz olur muydu? Böyle deyince merak ettim

İmzamda olan çevre ekipmanlarını öneririm. Gayet memnunum.

dikkate alayım tamamdır hocam. Normalde wireless asus rog scope rx i baya kafasına girdim. Ama endişelerim fiyat yönünden de olmak üzere devam ediyordu.

ASUS şu ana kadar hiç kullanmadım bilmiyorum fakat dediğiniz gibi olabilir. 2. el sitelerinde 2016 dan kalma hala daha sağlam Razer klavyeler satılıyor. Razer ürünlerine kolay kolay bir şey olmuyor gerçekten.

Bu cumartesi Apex 3 TKL aldım gayet memnunum membran Switch SteelSeries'in en alt sınıf klavyesi ama kullanışlı ve güzel tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…