zangetsl Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 287 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar klavyeme su döktüm, artık yeni klavye alma vaktim geldi önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2025
ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.294 Çözümler 4 18 Ocak 2025 #2 Bütçe? Ne tarz oyunlar oynarsın?
r4pid Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 356 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #3 Bütçe nedir?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 8.013 Makaleler 1 Çözümler 18 18 Ocak 2025 #4 Bütçenizi belirtirseniz düzgün bir öneri yapabiliriz. Birde hangi tür switch istiyorsunuz ve boyut terchiniz nedir?
Bütçenizi belirtirseniz düzgün bir öneri yapabiliriz. Birde hangi tür switch istiyorsunuz ve boyut terchiniz nedir?
muslimlinuxuser Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #5 soulsteal59 dedi: Bütçenizi belirtirseniz düzgün bir öneri yapabiliriz. Birde hangi tür switch istiyorsunuz ve boyut terchiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Soru sorup terk edenlerden sanırım. Anlamıyorum böylelerini.
soulsteal59 dedi: Bütçenizi belirtirseniz düzgün bir öneri yapabiliriz. Birde hangi tür switch istiyorsunuz ve boyut terchiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Soru sorup terk edenlerden sanırım. Anlamıyorum böylelerini.
berataytr11 Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #6 Gerçekten ne kadar güvenilir bilemem deneyimim yok ama Temu'dan 30 40 TL'ye indirim kodlarıyla fena mekanik klavyeler alıyolar bakabilirsin ama gümrükde kalma dolandırılma derdi var büyük ihtimalle.
Gerçekten ne kadar güvenilir bilemem deneyimim yok ama Temu'dan 30 40 TL'ye indirim kodlarıyla fena mekanik klavyeler alıyolar bakabilirsin ama gümrükde kalma dolandırılma derdi var büyük ihtimalle.
zangetsl Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 287 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #7 Hocam geldim kusura bakmayın bütçe 1 1.5 arası.
r4pid Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 356 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #8 zangetsl dedi: Hocam geldim kusura bakmayın bütçe 1 1.5 arası. Genişletmek için tıkla... Mekanik klavye mi istiyorsunuz? Oyun için mi istiyorsunuz?
zangetsl dedi: Hocam geldim kusura bakmayın bütçe 1 1.5 arası. Genişletmek için tıkla... Mekanik klavye mi istiyorsunuz? Oyun için mi istiyorsunuz?
zangetsl Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 287 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #9 ahmttunc dedi: Bütçe? Ne tarz oyunlar oynarsın? Genişletmek için tıkla... Daha çok Pro soccer ve Fortnite tarzı oyunlar. r4pid dedi: Mekanik klavye mi istiyorsunuz? Oyun için mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Oyun için istiyorum ama güzel bir mekanik olursa fena olmaz. soulsteal59 dedi: Bütçenizi belirtirseniz düzgün bir öneri yapabiliriz. Bir de hangi tür switch istiyorsunuz ve boyut terchiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Numpadsiz klavyeleri daha çok tercih ediyorum.
ahmttunc dedi: Bütçe? Ne tarz oyunlar oynarsın? Genişletmek için tıkla... Daha çok Pro soccer ve Fortnite tarzı oyunlar. r4pid dedi: Mekanik klavye mi istiyorsunuz? Oyun için mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Oyun için istiyorum ama güzel bir mekanik olursa fena olmaz. soulsteal59 dedi: Bütçenizi belirtirseniz düzgün bir öneri yapabiliriz. Bir de hangi tür switch istiyorsunuz ve boyut terchiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Numpadsiz klavyeleri daha çok tercih ediyorum.
ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.294 Çözümler 4 18 Ocak 2025 #10 Link Ak680 Max al geç. 1500 liraya manyetik switch. Ne kadar stok kaldı belli değil. Bu fiyata bir daha bulamazsın.
Link Ak680 Max al geç. 1500 liraya manyetik switch. Ne kadar stok kaldı belli değil. Bu fiyata bir daha bulamazsın.