N nightboy Centipat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 6 Makaleler 1 29 Temmuz 2019 #1 Merhaba arkadaşlar, Sizlerden öneri almak istiyorum. Tuş aydınlatmalı olacak ve kablosuz mouse set olacak. Var mı bildiğiniz önerebileceğiniz? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2019
Merhaba arkadaşlar, Sizlerden öneri almak istiyorum. Tuş aydınlatmalı olacak ve kablosuz mouse set olacak. Var mı bildiğiniz önerebileceğiniz? Şimdiden teşekkürler.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Temmuz 2019 #2 Butce belirtirseniz yardimci olabiliriz. Boyle de konuyu acip kaciyorsunuz gibi oluyor.
N nightboy Centipat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 6 Makaleler 1 31 Temmuz 2019 #3 efedesu dedi: Butce belirtirseniz yardimci olabiliriz. Boyle de konuyu acip kaciyorsunuz gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Selam dostum. Konu açıp kaçmadım. Bilmediğim için karakter cezası aldım. Bütçe önemli değil. Yardımın için teşekkürler. Önerini bekliyorum.
efedesu dedi: Butce belirtirseniz yardimci olabiliriz. Boyle de konuyu acip kaciyorsunuz gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Selam dostum. Konu açıp kaçmadım. Bilmediğim için karakter cezası aldım. Bütçe önemli değil. Yardımın için teşekkürler. Önerini bekliyorum.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 31 Temmuz 2019 #4 Bütçe önemli değilse: Corsair K95 Platinum Corsair Ironclaw RGB Wireless
N nightboy Centipat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 6 Makaleler 1 31 Temmuz 2019 #5 Onur Altuğ Sever dedi: Bütçe önemli değilse: Corsair K95 Platinum Corsair Ironclaw RGB Wireless Genişletmek için tıkla... Bilgilendirmen için teşekkür ederim. Kablosuz önerin varmı acaba.
Onur Altuğ Sever dedi: Bütçe önemli değilse: Corsair K95 Platinum Corsair Ironclaw RGB Wireless Genişletmek için tıkla... Bilgilendirmen için teşekkür ederim. Kablosuz önerin varmı acaba.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 31 Temmuz 2019 #6 Maalesef önerebileceğim kablosuz oyuncu klavyesi yok.
N nightboy Centipat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 6 Makaleler 1 31 Temmuz 2019 #7 Onur Altuğ Sever dedi: Maalesef önerebileceğim kablosuz oyuncu klavyesi yok. Genişletmek için tıkla... Oyuncu klavyesi olup olmaması önemli değil. Arzu ettiğim arka plan tuş aydınlatmalı ve kablosuz olması. Teşekkürler.
Onur Altuğ Sever dedi: Maalesef önerebileceğim kablosuz oyuncu klavyesi yok. Genişletmek için tıkla... Oyuncu klavyesi olup olmaması önemli değil. Arzu ettiğim arka plan tuş aydınlatmalı ve kablosuz olması. Teşekkürler.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Temmuz 2019 #8 Anne Pro vardi bir aralar. Mekanik ve kablosuzdu. Yurt disindan 500-600TL'ye bulunabiliyor.