eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #1 Bilgisayarda o tuşu bozuk ben de kopyala yapıştır yaparak kullanıyorum. Ama kurulum ekranında fare olmayacağı için nasıl kurabilirim?
Bilgisayarda o tuşu bozuk ben de kopyala yapıştır yaparak kullanıyorum. Ama kurulum ekranında fare olmayacağı için nasıl kurabilirim?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 19 Ocak 2023 #2 eater dedi: Bilgisayarda o tuşu bozuk ben de kopyala yapıştır yaparak kullanıyorum. Ama kurulum ekranında fare olmayacağı için nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... SSH ile kurulabilir ama ISO'nun modifiye edilmesi gerekiyor. Bir ara yapip atabilirim. Boot ettiginiz anda SSH servisi baslar ve telefondan bilgisayara baglanip kurulum yapabilirsiniz. Harici klavye baglamak en mantiklisi.
eater dedi: Bilgisayarda o tuşu bozuk ben de kopyala yapıştır yaparak kullanıyorum. Ama kurulum ekranında fare olmayacağı için nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... SSH ile kurulabilir ama ISO'nun modifiye edilmesi gerekiyor. Bir ara yapip atabilirim. Boot ettiginiz anda SSH servisi baslar ve telefondan bilgisayara baglanip kurulum yapabilirsiniz. Harici klavye baglamak en mantiklisi.