Klavye olmadan Windows kurulabilir mi?

Lavalexperience

Decapat
Merhaba, klavyem daha gelmedi ama kasa, monitör, mouse var. Windows 10'u kurabilir miyim klavye olmadan?

Sadece fare ile kurmanız da mümkün. Normalde de kendim kurarken klavye kullanmıyorum zaten. İyi sosyaller.

Kurarsın fakat kurulum yaptıktan sonra isim istiyor orada kalırsın ya da bir önceki tanı sayfasından bir yeri kopyalayıp mouse ile oraya yapıştırcan isimi sonra değiştircen

Kurarsın fakat kurulum yaptıktan sonra isim istiyor orada kalırsın ya da bir önceki tanı sayfasından bir yeri kopyalayıp mouse ile oraya yapıştırcan isimi sonra değiştircen

Acelesi olduğunu sanmıyorum klavyesi olunca adını değiştirir. Niyeti kurulum yapmak.

Fare ile de kurulum yapabilirsiniz. Kurulumun son aşamalarında klavyeye ihtiyaç duyacağınız birkaç kısım var ama yanlış hatırlamıyorsam o kısımlarda ekran klavyesini aktive edebiliyordunuz.

Fare ile de kurulum yapabilirsiniz. Kurulumun son aşamalarında klavyeye ihtiyaç duyacağınız birkaç kısım var ama yanlış hatırlamıyorsam o kısımlarda ekran klavyesini aktive edebiliyordunuz.

Evet ekran klavyesi ile aktivasyon keyi ve isim oluşturabilirsiniz. Ve sadece fare ile kurulumu bitirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…