Klavye oyundayken donuyor ve takılıyor

Kasanın arkasına USB Type-C'ye takıyorum.

Aynı şekilde mouse'da takılıyor sonuçta.
Type-C’yse telefonunuzda dener misiniz aynı işlemi belki sorun bilgisayardadır.

Hocam başka bir cihaz ile deneyebilir misin? Eğer var ise donanımsal olduğunu tahmin ediyorum.

Hocam başka bir cihaz ile deneyebilir misin? Eğer var ise donanımsal olduğunu tahmin ediyorum.
Hocam başka cihazla denemek isterim ama uzun müddet kullanmam gerekiyor. Çünkü arada başıma geliyor ve hep can sıkıcı şekilde uzun müddet çıkmıyor. Klavye de donanımsal sorun mu var.

Klavye 8 aylık.

Hocam başka cihazla denemek isterim ama uzun müddet kullanmam gerekiyor. Çünkü arada başıma geliyor ve hep can sıkıcı şekilde uzun müddet çıkmıyor. Klavye de donanımsal sorun mu var.

Klavye 8 aylık.

Hocam klavyeniz ucuza benziyor bence kaliteliyi hak ediyosunuz değiştirmekte fayda var. Donanımsal olduğunu işte dediğim gibi başka bir cihazda anlaşılır.

Hocam klavyeniz ucuza benziyor bence kaliteliyi hak ediyosunuz değiştirmekte fayda var. Donanımsal olduğunu işte dediğim gibi başka bir cihazda anlaşılır.
Teşekkür ederim hocam. Klavye önerisi konusun da sizi etiketleyebilir miyim hocam ?

Ayrıca klavyeler çok uçuk fiyata da var ortalama da var. Bu kadar fark ne anlamıyorum. (cahilim )

Teşekkür ederim hocam. Klavye önerisi konusun da sizi etiketleyebilir miyim hocam?

Ayrıca klavyeler çok uçuk fiyata da var ortalama da var. Bu kadar fark ne anlamıyorum. (cahilim )

Farkları illa vardır hocam sizin bütçenize göre en kaliteliyi öneririz etiketleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…