Klavye parlaklığını nasıl ayarlanır?

mehmetılhan

Hectopat
Merhaba, klavye parlaklığımın otomatik olarak ayarlanmasını istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

Edit:Cihazım Macbook Air M2

Son düzenleme:
FN+yukarı, aşağı ok tuşları olması gerekiyor.

Hocam klavyenizin driver programı varsa yapabilirsiniz

Klavyenizin markası nedir? Eğer yazılımı varsa indirip oradan ayarlayabilirsiniz. İyi forumlar.

MacBook Air M.2 kullanıcısıyım. Sadece klavyemin parlaklığının otomatik olarak ayarlanmasını istiyorum.

Sistem Tercihleri > Klavye > Işığın az olduğu durumlarda parlaklığı ayarla

Ayrıca klavyeye ve fareye dokunmazsanız belli süre sonra ışıkları kapamasını da sağlayabilirsiniz ben 10 saniyede kullanıyorum.

Ve son olarak yukarıdaki denetim merkezinden klavye parlaklığını ayarlayabilirsiniz. Denetim merkezi Siri'nin yanında.

Yazılım üzerinden. Eğer klavyenin yazılımı yoksa, tuşlar üzerinden ayarlanabiliyor ama her klavyede bu tuşlar farklılık gösterebiliyor. Klavyenin fotoğarfını atarsanız size yardımcı olabiliriz.

Yazılım üzerinden. Eğer klavyenin yazılımı yoksa, tuşlar üzerinden ayarlanabiliyor ama her klavyede bu tuşlar farklılık gösterebiliyor. Klavyenin fotoğarfını atarsanız size yardımcı olabiliriz.

Ben zaten sorunun çözümünü gösterdim bir de cihaz MacBook yani harici klavye değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…