Arkadaşlar merhaba. 3 gün önce 0 PC aldım. Windows'u ve Update'leri ile ekran kartı güncelleştirmesini aldığım yerde kurdurup eve geldim. Yeni aldığım klavye mouse ve kulaklığı portlara taktım. Her şey tıkır tıkır çalışıyor ancak PC'yi kapatıp açınca klavye çalışmıyor. Herhangi bir USB portuna hatta kendisinin takılı olduğu portta bile tak çıkar yaptığımda düzeliyor. Intel chipset ve H610M-E ile ilgili birkaç donanım aygıtında ünlem görünen şeyleri bile yükledim ancak düzelmedi. Kasa altta olduğundan eğili gidip tak çıkar yapmak zor oluyor. Aygıt Yöneticisi'nden tüm klavyeleri silip Windows restart etmeme rağmen sorun devam ediyor. Konu hakkında destek olabilir misiniz?
Ayrıca Windows başlayınca aşağıdaki ekranda ps/2+usb keyboard yazmıyor sadece fareninki yazıyor.
Yeni klavye aldım ancak sorun devam ediyor. Yeni aldığım PC ile mi ilgili yoksa yazılımsal bir sorun mu var acaba?
MSI PRO H610M ddr5 modeli bendeki
Update yaptım.
3 hafta da 1 sefer oluyor usb klavye kablosu çıkarıp takılması sorun çözülüyor
Geçen hafta elektrik gidip geldi klavye çalışmadı usb port çıkar tak ,sorun öyle çözüldü.
MSI Pro H610M DDR5 modeli bendeki.
Update yaptım.
3 hafta da 1 sefer oluyor USB klavye kablosu çıkarıp takılması sorun çözülüyor.
Geçen hafta elektrik gidip geldi klavye çalışmadı USB port çıkar tak, sorun öyle çözüldü.
Sorunu nasıl çözdün hocam bilgisayarı her kapatıp açtığımda klavyede ışık var ama çalışmıyor anakart aynı hemen hemen klavyeyi sök tak yapınca çalışıyor.