Klavye PCB'si nereden satın alınabilir?

saalih

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

800 lira karşılığında bir klavye satın aldım. Yanlış hatırlamıyorsam, marka ve model Leaven K550 idi. Kısaca söylemek gerekirse, klavye çok iyi, güzel ve hoş, ama aydınlatmalarını hiç beğenmedim. Yazılım yüklemeyi düşünsem de bu konuda bilgiye sahip değilim. Tek çarenin PCB'yi değiştirmek olduğunu düşünüyorum, ama böyle bir şey mümkün mü, tam olarak bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Klavyemin linki: https://www.hepsiburada.com/sarftec...lavyesi-beyaz-kırmızı-switch-p-hbcv00004f962k

Son düzenleyen: Moderatör:
Linke tıklanmıyor hocam ama ürünü buldum Trendyol'da. Ayrıca zaten şu an ilk alım indirimi sayesinde bunun daha iyilerini Aliexpress üzerinden alıyorsunuz ve 10-15 gün içerisinde geliyor. İndirim sayfasını takip edin. Bolca seçenek var orada. Ama led parlaklıkları genel olarak süper diyemem bütçeniz dahilindeki klavyelerde.

Tavsiyen için teşekkür ederim ama klavyemden memnunum LED parlarklıkları falan da güzel ama RGB değil yani bu fiyata böyle oluyor bende onu nasıl yapabilirim diye sordum cevabın buysa galiba tek çözüm klavyeyi değiştirmek :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…